20 / 04 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti Cihangir’deki evinden taşındı!

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti Cihangir’deki evinden taşındı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki dairesinden Sinem Kobal’ın ısrarıyla taşındığı ortaya çıktı. Kobal, mahallede fazla gürültü olduğu ve kavgalar yaşandığı için Emirgan’a taşınmak istemiş.



Cihangir artık ünlüler için uygun bir yer değil mi?


Ünlüler Cihangir’de özledikleri samimi mahalle ortamını yaşıyordu ama popülerlikle birlikte Cihangir’in profili değişti. Pek çoğu taşındı zaten. Özelllikle Moda’ya.


Sinem Kobal bu vesileyle eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun biz Cihangirlilere neler yaşattığını da anlamış oldu. Cihangir’de İmirzalıoğlu’nun birçok yeri var. Ve oralara oteller yapıldı. Beş yıl kesintisiz bu inşaatları yaşadık. Keşke Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’a bulduğu çareyi biz mahalle halkına da bulsa ve bizi bu dertten kurtarsa.


Cihangir her zaman cazibe merkezi olarak kalacaktır. Ancak aile olarak yaşamak için uygun olmadığı görüşündeyim. Eve kafa dinlemek için geliyorsunuz, her yer kalabalık ve bangır bangır müzik çalıyor. Emirgan’da oturup Cihangir’de eğlensinler.


Ünlüden ünlüye değişir sanırım. Kimisi Cihangir’in o mahalle havasında mutlu olurken kimisi de Sinem Kobal gibi harala güreleden kaçmak isteyebilir. Sorun mekânlarda değil insanlarda...


Cihangir ünlüleri görmek isteyenlerin, onlarla birlikte yaşamak isteyenlerin akınına uğrayınca eski büyüsünü kaybetti zaten. Emirgan’da denize karşı oturma şansı var madem, ne işleri var Cihangir’de.


İmirzalıoğlu’nun Cihangir’in mahalle dokusunu çok sevdiğini biliyorum. Sinem Kobal ikna etmiş olabilir ama Kenan’ın mahallesine döneceğini tahmin ediyorum.




Habertürk


Geri Dön