24 / 04 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değeri 30 milyon lira!

Kenan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değeri 30 milyon lira!

İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'da birçok apartmanı olan ve son olarak Cihangir'de butik otel açmak için yeni bir bina alan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değerinin 30 milyon lirayı bulduğu söyleniyor...



Türkiye'nin en başarılı ve yüksek reytingli dizilerinden Karadayı'nın yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, kazandığını akıllıca harcıyor.


Dizi, film ve reklamlardan aldığı ücretleri gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu, İstanbul'dan sonra gözünü Bodrum'a dikti. Bodrum tatiline çıkan Kenan İmirzalıoğlu, butik otel açmak için arsa baktı.Tercihini Yalıkavak'tan yana kullanan oyuncu, imara açık ve deniz kenarındaki arazileri inceledi.



Sıfırdan otel inşa edecek ya da var olan bir oteli alıp yenileyecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu konuda hiç de tecrübesiz değil.İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'da birçok apartmanı olan ve son olarak Cihangir'de butik otel açmak için yeni bir bina alan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değerinin 30 milyon lirayı bulduğu söyleniyor.



Milliyet 


Geri Dön