23 / 04 / 2024

Kenan Kalı: Emlak fiyatları yaz sonuna kadar artış gösterecek!

Kenan Kalı: Emlak fiyatları yaz sonuna kadar artış gösterecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hayata geçirdikleri projeler ve emlak fiyatlarının yaz sonuna kadar nasıl olacağından bahsetti. İşte haberin detayı...



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Yeşilova'da MyWay Fest, Evka 3'te MyWayTerrace, Buca'da MyWay Yıldız ve Alsancakta'ki  MyWayDeluxe projeleriyle farklı gelir ve ihtiyaç gruplarına yönelik konutlar sunduklarını belirtti. Konutlaların 2017 yılı sonuna kadar  tamamlanacağı bilgisini de veren Kenan Kalı, yaz sonuna kadar emlak fiyatlarında artış yaşanacağını belirterek fiyat artışlarına maruz kalmadan gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. 



Yeni Asır


Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


İZMİR'DEKİ projeleriyle sektörde ilerleyişini sürdürdüklerini belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Yeşilova'da MyVVay Fest, Evka 3'te MyVVay Terrace, Buca'da MyWay Yıldız ve Alsancakta'ki MyVVay Deluxe projeleriyle farklı gelir ve ihtiyaç gruplarına yönelik konutlar sunduklarını ifade etti. Konutların 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacağı bilgisini de veren Kenan Kalı, "135 konuttan oluşan MyVVay Fest projesi yüzde 60 oranında tamamlandı. 20 özel konuttan oluşan MyVVay Terrace ile farklı bir konsepte imza atıyoruz. Hazırlık aşaması devam eden MyVVay Yıldız etabı ve Alsancak'ta üst segmente yönelik planladığımız MyVVay Deluxe ile de farkımızı ortaya koyacağız. Gürel Residence'm yanında inşa edeceğimiz MyVVay Deluxe, 8 katlı ve toplam 111 adet 1+1, 2+1, stüdyo daire ve ofislerden oluşacak. Projede mağaza ve cafeler de yer alacak" diye konuştu.   


Sabah



Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, Yeşilova'da MyWay Fest, Evka 3'te MyWay Terrace, Buca'da MyWay Yıldız ve Alsancakta'ki MyWay Deluxe projeleriyle farklı gelir ve ihtiyaç gruplarına yönelik konutlar sunduklarını belirtti. Konutların 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacağı bilgisini de veren Kenan Kah, "135 konuttan oluşan MyWay Fest projesi yüzde 60 oranında tamamlandı. 20 özel konuttan oluşan MyWay Terrace ile farklı bir konsepte imza atıyoruz. Hazırlık aşaması devam eden MyVVay Yıldız etabı ve Alsancak'ta üst segmente yönelik planladığımız MyWay Deluxe ile de farkımızı ortaya koyacağız. Gürel Residence'm yanında inşa edeceğimiz MyVVay Deluxe, 8 katlı ve toplam 111 adet 1 + 1,2+1, stüdyo daire ve ofislerden oluşacak. Projede mağaza ve kafeler de yer alacak" dedi. 


İzmir'de inşaat sektöründe insanların beklentilerine göre segmentasyon ve sınıflandırma yapılması gerektiğini vurgulayan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, uyku saatleri farklı olan bir üniversite öğrencisiyle, 2 çocuklu bir ailenin aynı bina çatısı altında olmasının problem yaratabileceğine dikkat çekti. Kah, "Fler ailenin ve bireyin yaşamdan beklentileri ve tarzları farklıdır. Biz bazı projelerde segmentasyon yapıyoruz. Daha nezih ve doğal ortamda yaşamak isteyen insanlar için ayrı, kent merkezinde yaşamak isteyenlere ayrı proje üretiyoruz. Yalnız yaşayan birine 1 +1 daire yeterken kalabalık bir aile ise daha çok odası olan bir ev istiyor. Bize gelen insanları kendi beklentilerine uygun olan projelerimize yönlendiriyoruz. Çünkü bizce inşaat yapmak önemli değil, planlama yapmak daha önemli" diye konuştu. 


Yaz sonuna kadar emlak fiyatlarında artış yaşanacağını belirten Op. Dr. Kenan Kah, fiyat artışlarına maruz kalmadan gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. Konut fiyatlarının faiz oranlarına bağlı olarak değiştiğini kaydeden Op. Dr. Kenan Kah, "Faiz yükselirse, konut fiyatları düşüyor, insanlar yüksek faizle ev almak istemiyor. Halbuki zamanla faiz oranları düşebilir ve ödemeler yeniden yapılandırılabilir. Yüksek faizden ev almak aslında bir fırsat olabilir. Faiz düşükken ev almak ise konut fiyatlarını tetikleyeceği için riskli bir durum. Yatırım yapmak isteyenler, bakir bir bölgeden ve temelden ev almalılar. Gözde Grubu olarak, konut fiyatlarının değerlenmesi anlamında kendini en hızlı amorti eden firmayız" diye konuştu. 


Ege Telgraf



Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



İzmir'in farklı noktalarında konut yatırımları bulunan Gözde Grubu; projeleriyle sektördeki ilerleyişini sürdürüyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, Yeşilova'da MyWay Fest, Evka 3'te MyWay Terrace, Buca'da MyWay Yıldız ve Alsancakta'ki MyWay Deluxe projeleriyle farklı gelir ve ihtiyaç gruplarına yönelik konutlar sunduklarını belirtti. Konutların 2017 sonuna kadar tamamlanacağı bilgisini de veren Kenan Kah, "135 konuttan oluşan MyWay Fest Projesi yüzde 60 bitti. 


20 özel konuttan oluşan MyWay Terrace ile farklı bir konsepte imza atıyoruz. Hazırlık aşaması devam eden MyWay Yıldız etabı ve Alsancak'ta üst segmente yönelik planladığımız MyWay Deluxe ile de farkımızı ortaya koyacağız. 


Gürel Residence'm yanında inşa edeceğimiz MyWay Deluxe, 8 katlı ve toplam 111 adet 1+1, 2+1, stüdyo daire ve ofislerden oluşacak. Projede mağaza ve kafeler de yer alacak" dedi. Yaz sonuna kadar emlak fiyatlarında artış yaşanacağını belirten Kah, fiyat artışlarına maruz kalmadan gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. 

 



Milliyet Ege


Geri Dön