19 / 04 / 2024

Kent Buca Evleri örnek daireleri hazırlandı!

Kent Buca Evleri örnek daireleri hazırlandı!

Hak inşaat, Buca'da hayata geçireceği Kent Buca Evleri'nin örnek daire açılışı gerçekleşti. Seçkin davetli topluluğunun da katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Hak İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Kamil Bilgili konuşma yaptı.



Hak inşaat, hayata geçireceği Kent Buca Evleri'nin örnek daire açılışını seçkin davetli topluluğunun katıldığı bir törenle gerçekleştirdi. Törende konuşan Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, aile şirketi olan Hak İnşaatın 28 yıllık geçmişinde binden fazla aileyi konut sahibi yaptığını söyledi. 


Kent Buca Evleri ile en özel konut projesine imza attıklarını kaydeden Bilgili "Bu projede lüksü, 9 standart olarak sunuyoruz.Kapalı otoparktan sinema salonuna, açık ve kapalı yüzme havuzlarından fitness salonuna, saunadan çocuk oyun parklarına kadar her türlü sosyal aktivite ve bunun yanı sıra ısı yalıtımından mantolamaya, yerden ısıtmadan otomatik panjura kadar tüm donanıma sahip ve ultra lüks binalardan oluşan Kent Buca Evleri'nde lüksün tanımına yeni bir boyut katıyoruz" dedi.


Habertürk Gazetesi Egeli eki


Geri Dön