25 / 04 / 2024

Kent Buca Evleri'nin örnek dairesi açıldı!

Kent Buca Evleri'nin örnek dairesi açıldı!

Kent Buca Evleri'nde lüksün tanımına yeni bir boyut katıyor.Projede kapalı otopark, sinema salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi bir çok sosyal olanak yer alıyor. Kent Buca Evleri'nin örnek dairesi açıldı.




HAK İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili Kent Buca Evleri'nin açılışında yaptığı konuşmada "1987'de sevgili babamız Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve tarafından Hak Müteahhitlik İnşaat Gıda Madencilik Ltd. Şti. adıyla kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat, inşaat sektörünün her alanında, toplu konut projelerinden, hastaneye, fabrika inşaatından, yol ve altyapı hizmetlerine kadar inşaat sektörünün her alanında faaliyet göstermektedir" dedi. 



Kent Buca Evleri ile bilgi veren Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bügili "Hak İnşaat olarak, 'Kent Buca Evleri' ile, en özel konut projesine imza atıyoruz. Projeyi diğerlerinden farklı kılan özelliklerden biri de lüksün standart olarak sunulması. Kapalı otoparktan sinema salonuna, açık ve kapalı yüzme havuzlarından fitness salonuna, saunadan çocuk oyun parklarının yanı sıra ısı yalıtımından, alüminyum doğrama, bims üzerine uygulanan mantolamaya, yerden ısıtmadan otomatik panjura ve cam giydirme cepheye kadar tüm donanıma sahip ve ultra lüks binalardan oluşan Kent Buca Evleri'nde lüksün tanımına yeni bir boyut katıyoruz" ifadelerini kullandı. 



Star 



Satış Ofisi

Yıldız Mah. 242/12 Sok. No:17 A BUCA - İZMİR

Tel : 0507 696 74 74

web: http://www.kentbuca.com/


Geri Dön