26 / 04 / 2024

Kent Expo Fuarı açılıyor!

Kent Expo Fuarı açılıyor!

Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, ikinci kez kapılarını açacak. Yerli ve yabancı birçok belediye başkanını ve üst düzey yetkilileri ağırlayacak olan fuarın teması ise "Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme" olarak belirlendi.



İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından organize edilen KENT EXPO Fuar'mda, şehircilik teknolojileri sektöründeki yenilikler, son uygulamalar ve beklentilere en uygun çözümler sunulacak. 


16 - 19 Ekim 2014 tarihlerinde düzenlenecek fuarı, Türkiye'den ve dünyadan birçok şehrin belediye başkanı ile belediyelerin üst düzey yöneticilerinin ziyaret etmesi bekleniyor. 


İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No'lu Hol'de organize edilen fuar, profesyonel ve son tüketiciye yönelik olarak düzenleniyor. 


TEMA: KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YENİLENME 


Kentsel dönüşüm konusu Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda gündeme gelecek. İzmir'in, pek çok kentin ve kentlinin gündeminde olan kentsel dönüşümden yola çıkılarak temanın Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme olarak belirlendiği fuar, ikinci kez organize ediliyor. 


Akşam Ege


Geri Dön