18 / 04 / 2024

Kent Konut’tan kamuoyuna duyuru!

Kent Konut’tan kamuoyuna duyuru!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş., hakkında yerel bir gazetede çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve asılsız iddialar olduğunu açıkladı, İşte Kent Konut'un o açıklaması...




Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş., hakkında yerel bir gazetede çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve asılsız iddialar olduğunu açıkladı.


Kent Konut A.Ş internet sitesinde yayınladığı açıklamada “İlimizde yayımlanan yerel bir gazetenin köşe yazarının 26 Kasım Perşembe tarihli nüshasında ve internet sayfasında yer alan ‘Bu kurum ne olacak?’ başlıklı asılsız, yalan ve iftira niteliği taşıyan köşe yazısı gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

 

KALİTELİ KONUT YAPMAK

İnternet sitesinde yer alan açıklama da “Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’un kuruluş amacı vatandaşlarımızı  depreme dayanıklı kaliteli konut sahibi yapmaktır. Bugüne kadar 8 bin 716 konutu tamamlayan Kent Konut A.Ş. sadece bu yıl içerisinde 5 ayrı projede bin 560 konutu sahiplerine teslim etmiştir. Derince Çınarlı kentte 741,  Tuana Evleri 2’de ise 562 olmak üzere toplam bin 303 konutu da teslim etmek için çalışmalarına devam etmektedir” açıklaması yapıldı.

 

HİÇBİR KURUMA BORCU YOKTUR

Öte yandan Kent Konut’un borç içinde yüzdüğü iddiaları ile ilgili olarak ise “Kent Konut’un avlu attığı ve borç içinde yüzdüğü iddiası da kesinlikle doğru değildir. Şirketimizin Hiçbir kuruma borcu yoktur. Bu karalama sorumsuzluk ve gazeteciliğin temel değerleri ile bağdaşmamaktadır” denildi.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Kent Konut’un hak sahiplerini mağdur ettiği iddiası ile ilgili ise “Gazeteciliğin ve yayıncılığın temel değerleri ve etik kuralları hiçe sayılarak; araştırma ve sorgulama yapmadan kurguya dayalı kesin hüküm içermektedir. Kent Konut kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş ve hak sahiplerinin yanında olmuştur. Hiçbir hak sahibini mağdur etmemiştir. Her türlü talebi müşteri memnuniyeti kapsamında çözmüştür” açıklaması yer aldı.

 

TEZKİPLER HİÇE SAYILMAKTADIR 

Açıklamada, “Gerçek bu kadar açık ve net iken, yapılan yayın ve ortaya konulan yayıncılık anlayışını anlamak ve kabul etmek mümkün değildir. Açıkça ifade edilmelidir ki; hiçbir yayıncı kişi ve kuruluşun, sorumsuz ve sınırsız bir yayın özgürlüğü ve hakkı bulunmamaktadır. İlgili gazete de, Kent Konut A.Ş. hakkında defalarca kasıtlı ve asılsız iddialarla dolu haberler yer almıştır. Her defasında konu ile ilgili yazılı açıklama gönderilmesine rağmen herhangi bir düzeltme yapılmamıştır. Noter aracılığı ile gönderilen tekzip metinleri ve mahkeme kararları hiçe sayılmaya devam etmektedir.  Bu nedenle kurumumuz bu açıklamayı kamuoyu ile paylaşmak zorunda kalmıştır” denildi



Manşet Kocaeli 


Haber Demokrat Kocaeli'de şöyle yer aldı;


Kent Konut A.Ş, hakkında yerel bir gazetede çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve asılsız iddialar olduğunu açıkladı.


Kent Konut A.Ş internet sitesinde yayınladığı açıklamada ” İlimizde yayımlanan yerel bir gazetenin köşe yazarının 26 Kasım Perşembe tarihli nüshasında ve internet sayfasında yer alan “Bu Kurum ne Olacak?“ başlıklı asılsız, yalan ve iftira niteliği taşıyan köşe yazısı gerçeği yansıtmamaktadır ”denildi


Kent Konut’un borç içinde yüzdüğü iddiaları ile ilgili olarak ise”  Kent Konut’un avlu attığı ve borç içinde yüzdüğü iddiası da kesinlikle doğru değildir.

Şirketimizin Hiçbir kuruma borcu yoktur. Bu karalama sorumsuzluk ve gazeteciliğin temel değerleri ile bağdaşmamaktadır.”denildi.

Demokrat Kocaeli 


Haber Derince Ekspres Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Kocaeli Büyük§ehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş, hakkında yerel bir gazetede çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve asılsız iddialar olduğunu açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş, hakkında yerel bir gazetede çıkan iddialar m gerçeği yansıtmadığını ve asılsız iddialar olduğunu açıkladı. Kent Konut A.Ş internet sitesinde yayınladığı açıklamada " İlimizde yayımlanan yerel bir gazetenin köşe yazarının 26 Kasım Perşembe tarihli nüshasında ve internet sayfasında yer alan "Bu Kurum ne Olacak?" başlıklı asılsız, yalan ve iftira niteliği taşıyan köşe yazısı gerçeği yansıtmamaktadır "denildi 


KALİTELİ KONUT YAPMAK 

İnternet sitesinde yer alan açıklama da " Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut'un kuruluş amacı vatandaşlarımızı depreme dayanıklı kaliteli konut sahibi yapmaktır. Bugüne kadar 8 bin 716 konutu tamamlayan Kent Konut A.Ş. sadece bu yıl içerisinde 5 ayrı projede 1560 konutu sahiplerine teslim etmiştir.  Derince Çınarlı kentte 741, Tuana Evleri 2'de ise 562 olmak üzere toplam 1.303 konutu da teslim etmek için çalışmalarına devam etmektedir" açıklaması yapıldı. 


HİÇBİR KURUMA BORCU YOKTUR 

Öte yandan Kent Konut'un borç içinde yüzdüğü iddiaları ile ilgili olarak ise" Kent Konut'un avlu attığı ve borç içinde yüzdüğü iddiası da kesinlikle doğru değildir. Şirketimizin Hiçbir kuruma borcu yoktur. Bu karalama sorumsuzluk ve gazeteciliğin temel değerleri ile bağdaşmamaktadır. "denildi. 


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA 

Kent Konut'un hak sahiplerini mağdur ettiği iddiası ile ilgili ise" Gazeteciliğin ve yayıncılığın temel değerleri ve etik kuralları hiçe sayılarak; araştırma ve sorgulama yapmadan kurguya dayalı kesin hüküm içermektedir. Kent Konut kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş ve hak sahiplerinin yanında olmuştur. Hiçbir hak sahibini mağdur etmemiştir. Her türlü talebi müşteri memnuniyeti kapsamında çözmüştür." açıklaması yer aldı 


TEZKİPLER HİÇE SAYILMAKTADIR 

Açıklama "Gerçek bu kadar açık ve net iken, yapılan yayın ve ortaya konulan yayıncılık anlayışını anlamak ve kabul etmek mümkün değildir. Açıkça ifade edilmelidir ki; hiçbir yayıncı kişi ve kuruluşun, sorumsuz ve sınırsız bir yayın özgürlüğü ve hakkı bulunmamaktadır. İlgili gazete de, Kent Konut A.Ş. 

hakkmda defalarca kasıtlı ve asılsız iddialarla dolu haberler yer almıştır. Her defasında konu ile ilgili yazılı açıklama gönderilmesine rağmen herhangi bir düzeltme yapılmamıştır. 

Noter aracılığı ile gönderilen tekzip metinleri ve mahkeme kararları hiçe sayılmaya devam etmektedir. Bu nedenle kurumumuz bu açıklamayı kamuoyu ile paylaşmak zorunda kalmıştır." denildi 

Derince Ekspres



Geri Dön