26 / 04 / 2024

Kent Meydanı 2016'da açılacak!

Kent Meydanı 2016'da açılacak!

Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa edilen Kent Meydanı projesindeki konutlar 2016 yılının sonunda teslim edilmek üzere hazırlanıyor.



Ön başvuruların devam ettiği Başakşehir Kent Meydanı projesi metro, tramvay ve İETT duraklarına yakın mesafede yer alıyor. 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin ise bağlantı güzergahında olacak şekilde planlandı.


Ayrıca projenin Bahçekent, üçüncü havalimanına, Kuzey Marmara otoyoluna ve yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de yakın olacağı belirlendi. Toplamda 60 bin metrekare alana sahip olan Başakşehir Kent Meydanı'nda Türkiye’nin ve Avrupa’nın büyük botanik parkı, kamukent kurum alanları, 5 bin kişilik cami, binlerce araçlık otopark alanı, restoran ve kafeler de mevcut.


Makro-Akyapı imzası taşıyan proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklünde konumlanacak. Projede; 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, 9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, Başakşehir'deki kamu kurumları ve   on binlerce araçlık otopark, aktivite ve spor alanları, kongre ve sergi merkezleri, 5000 kişilik cami, tramvay, metro ve İETT durakları bulunacak. 


Başakşehir Kent Meydanı iletişim:

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön