16 / 04 / 2024

Kent Meydanı AVM ev kampanyası talihlisi evini bugün teslim alıyor!

Kent Meydanı AVM ev kampanyası talihlisi evini bugün teslim alıyor!

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa’nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern’in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini bugün (24 Mart 2014 ) teslim alacak...



Kent Meydanı AVM her yıl olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam etti. Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa’nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern’in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini bugün (24 Mart 2014 ) teslim alacak.



6 Eylül 2013’te başlayan ve 5 Ocak 2014 tarihine kadar Ki! Kartla yapılan toplam 75 TL’lik alışverişle çekiliş hakkı kazanılan Bu Evin Anahtarı Ki! Kart Kampanyası, tahlilisi Eylem Akçay  24 Mart 2014 (BUGÜN) evini teslim alıyor.



Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen’in ve Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu  katılımıyla gerçekleşecek olan anahtar teslim töreninde çekiliş talihlisi Eylem Akçay 1+1 dairesinin anahtarını teslim alacak.Teslim töreni 24 Mart Pazartesi (Bugün) 16.30’da Sinpaş GYO Bursa Modern satış ofisinde gerçekleştirecektir.





Geri Dön