19 / 04 / 2024

Kent Meydanı AVM'den alışveriş yapan Sinpaş Bursa Modern’den ev kazanıyor!

Kent Meydanı AVM'den alışveriş yapan Sinpaş Bursa Modern’den ev kazanıyor!

Yaklaşan Kurban Bayramıyla birlikte Kent Meydanı AVM'yi tatlı bir telaş sardı. Yaklaşan Kurban Bayramıyla birlikte Kent Meydanı AVM'den alışveriş yapan Sinpaş Bursa Modern’den ev kazanabiliyor...



Yaklaşan Kurban Bayramıyla birlikte Kent Meydanı AVM'yi tatlı bir telaş sardı. 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının, yeni kampanyalarının ve indirimlerin başlamasıyla alışverişler de hız kazandı. Yüze yakın mağazanın bulunduğu AVM’ye gelenler; çocuk giyimden genç giyime, erkek giyimden kadın giyime kadar her çeşit ürüne şehrin merkezinde kolay erişme imkânı yakalıyor ve Bursa’nın ilk sadakat kartı olan Ki! kart sahipleri yaptıkları bayram alışverişleriyle Sinpaş Bursa Modern’den 1+1 ev kazanma şansı yakalıyor.

 

6 Eylül 2013 - 5 Ocak 2014 tarihleri arasında sürecek kampanyaya katılmak için Ki! kartlı olmak, Kent Meydanı AVM mağazalarından 75 TL’lik alışveriş yapmak ve yapılan alışverişleri -2 Çarşı Katı’nda bulunan kampanya noktasına işletmek yeterli. Kİ! Kartı olan tüm müşteriler kampanya süresince hem çekilişe katılma hakkı kazanabiliyor hem de Ki! Kartlarına puan toplamaya devam ediyorlar. Ki! Kart sahibi olmayanlar ise -2 Çarşı Katı’nda bulunan kampanya noktasındaki formu doldurup anında Ki! Kart sahibi olabilirler.15 Ocak 2014 tarihinde saat 17.00’de yapılacak çekiliş ile Sinpaş GYO Bursa Modern’den verilecek 1+1 ev sahibini bulacak.



Geri Dön