27 / 04 / 2024

Kent Meydanı Başakşehir'de ön talep süreci devam ediyor!

Kent Meydanı Başakşehir'de ön talep süreci devam ediyor!

Kent Meydanı Başakşehir projesi kapsamında ön talep süreci devam ediyor. 2016 yılı içinde tamamlanacak olan Kent Meydanı Başakşehir projesi kapsamında yapım çalışmaları da yıl içinde başlayacak.




Kent Meydanı projesi, "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla yükseliyor. Meydan;  Avrupa Yakası içinde Başakşehir'de yükseliyor. 


Ön talep süreci devam eden Kent Meydanı Başakşehir kapsamında toplam arsa alanı 60 bin metrekare olarak belirlendi. Projenin yapımına bu yıl içinde başlanacak.


Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016 yılı içinde tamamlanacak. Kent Meydanı Başakşehir projesinde 5000 kişilik cami bulunacak. 


Projede ayrıca aktivite ve spor alanları, on binlerce araçlık otopark, 9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, İETT durakları, 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, kamu kurumları, kongre ve sergi merkezleri yer alacak. 


Kent Meydanı Başakşehir projesi; metro, tramvay ve İETT duraklarından ulaşımı kolay ve de 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında yer alıyor. 


Kent Meydanı Başakşehir iletişim

Web: basaksehiryenimerkez.org


Geri Dön