29 / 03 / 2024

Kent Optimum Evleri'nde 170 bin dolara!

Kent Optimum Evleri'nde 170 bin dolara!

1+1 'den 5+1 'e kadar seçeneklerin olduğu Kent Optimum Zekeriyaköy 'de tüm villalar tek katlı.   1+1, 2+1 ve 3+1 bahçe katları ve özel bahçe kullanımı, 170.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu ay inşasına başlanılan projenin 2013'de tamam



Kent Grup tarafından Zekeriyaköy 'de hayata geçirilen Kent Optimum Zekeriyaköy projesi, bölgenin ilk tek katlı villaları, sıra evleri ve daire uygulamasıyla karma bir proje özelliği taşıyor.

1+1 'den 5+1 'e kadar seçeneklerin olduğu Kent Optimum Zekeriyaköy 'de tüm villalar tek katlı. 300 metrekareden başlayan villalarda hayat yekpare bir alanda tasarlandı. Gözü yormayan, iç mekanla dış mekan arasındaki bütünlük duygusunu koruyan, mimari ve tasarım değeri çok yüksek, her biri ‘eser ' niteliğindeki villalarda şeffaf bir yaşamın temelleri atıldı.

Boşlukların önemini vurgulayan, konseptiyle ferah bir yaşam anlayışını canlandıracak olan projede, ortalama 400 metrekare bahçeli ve 4 metrelik yüksek tavanlı villalar,   galerili ve özel bahçe kullanımlı dubleks daireler farklı yaşam tarzlarına bir alternatif oluşturuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 bahçe katları ve özel bahçe kullanımı, 170.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  Bu ay inşasına başlanılan projenin 2013'de tamamlanması planlanıyor.

Konsept proje Can çinici, iç dekorasyonu ise Mahmut Nuvit Doksatli ve Domenico Vicenzo Rotolo 'nun üstlendiği Kent Optimum Zekeriyaköy projesinde, her türlü detay düşünülerek ev sahiplerine ayrıcalıklı yaşam vaad ediliyor.

Tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası, küçükler ve yetişkinler için yüzme havuzu, fitness alanı, çocuk oyun odaları ve kafeterya gün boyu enerjiyi tazeleyecek özel mekanlar olarak tasarlandı.

Zekeriyaköy 'deki ana caddelerin kesişme noktasında yer alan Kent Optimum Zekeriyaköy, Boğaz ve Maslak bölgesine sadece 20 dakika mesafede. Konumu sayesinde Sarıyer-çayırbaşı Tüneli 'yle Maslak 'taki metro istasyonlarına bağlanıyor.

0 212 352 30 17-18-19-20

http://www.kentgrup.com.tr/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön