19 / 04 / 2024

Kent Park projesinin çalışmaları başladı!

Kent Park projesinin çalışmaları başladı!

Manisa Belediyesi ’nin Güzelyurt Mahallesi ’nde 170 dönümlük alan üzerine inşa edeceği Kent Park ’ta çalışma başladı. Başkan Cengiz Ergün çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulundu



Manisa Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönümlük alan üzerine inşa edeceği Kent Park’ta çalışma başladı. Çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kent Park projemiz, Oto Terminal, Alparslan Türkeş Kavşağı gibi önemli ve büyük projelerimiz arasında.


Manisa Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönümlük alan üzerine inşa edeceği Kent Park’ta çalışma başladı. Çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kent Park projemiz, Oto Terminal, Alparslan Türkeş Kavşağı gibi önemli ve büyük projelerimiz arasında. İnşallah iş bitim süresi olan 300 gün içinde projemizin açılışını yapmak nasip olur” dedi.


Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dev projelerden bir tanesi olan Kent Park’ta başlatılan çalışmaları inceledi. Başkan Ergün’ün incelemesine Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ve Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır da eşlik etti. Dev projenin ihalesinin Mart ayında yapıldığını hatırlatan Başkan Ergün, gerekli incelemelerin ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılarak, çalışmanın başlatıldığını söyledi. Projenin Manisa için önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Kent Park projemiz, Oto Terminal, Alparslan Türkeş Kavşağı gibi önemli ve büyük projelerimiz arasında. İnşallah iş bitim süresi olan 300 gün içinde projemizin açılışını yapmak nasip olur” dedi.


Doğayla iç içe güzel bir mekan olacak


Kent Park’ın Güzelyurt Mahallesi’nde Safran Deresi boyunca yer alan 170 bin metrekarelik alanı kapsadığını ve yaklaşık maliyetinin 19 Milyon 924 Bin TL olduğunu belirten Başkan Ergün, “Manisa’nın gözde mekanlarından biri olacak Kent Park’ın her yaş grubuna hitap edeceğini düşünüyoruz. İçerisinde her türlü oyun aktivitesi yer alacak. Çocuklara yönelik oyun aletleri, çocuk kulüpleri, çeşitli branşlarda spor faaliyetlerinin yanı sıra dinlenme alanları ve kafeteryalar bulunacak. Ayrıca Safran Deresi yer yer genişletilerek gösteri havuzları yapılacak. Manisa’ya yakışır, doğayla iç içe güzel bir mekan olacağını düşündüğümüz Kent Park, halkımızın boş vakitlerini keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlayacak. Aileleriyle birlikte vakit geçirecek mekân sıkıntısı çeken Manisalılar, kentin kalabalığından uzak ve toplu taşıma ile ulaşım mesafesinde nefes alabilecekleri bir alana kavuşacak. Projemizin Manisa’mız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Yenigün


Geri Dön