25 / 04 / 2024

Kent Plus Kadıköy'ün 16 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı!

Kent Plus Kadıköy'ün 16 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı!

Kentplus Ataşehir, Mimarsinan, Kartal, Centrium, Newport, Brandium Ataşehir, Pleon Sportivo'nun kurucusu Emay İnşaat yeni projesi "Kentplus Kadıköy" ile Fikirtepe'ye imzasını atıyor...



Kentplus Ataşehir, Mimarsinan, Kartal, Centrium, Newport, Brandium Ataşehir, Pleon Sportivo'nun kurucusu Emay İnşaat yeni projesi "Kentplus Kadıköy" ile Fikirtepe'ye imzasını atıyor. Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe'de inşa edilen proje, 2 adada 30 bin metrekare inşaat alanı içinde toplam 1337 daireden meydana geliyor. 


Kentsel dönüşümün pilot bölgelerinden biri olan Fikirtepe'de Emay İnşaat 1.5 yıl süren hazırlık sürecinde 132 adet parselde 530 kişi ile sözleşme imzalayarak bir ilke imza atmıştı. Anlaşmaları yapılan bütün binalardan taşınmalar bitti, yıkımları tamamlandı. Proje genelinde her beğeni ve ihtiyaca uygun 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verildi. 


KOLAY ULAŞIM 

Bağdat Caddesi'ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakınlığıyla dikkat çeken KentPlus Kadıköy projesinin 16 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılmış durumda. Proje, meydan konseptine sahip çarşının üzerinde yer alan bir podyum üzerinde yer alacak. 

Bu tasarım ile projede yer alan zemin kat dairelerin de çevreye hakim bir görüntüye sahip olması sağlandı. KentPIus Kadıköy'de; açık ve kapalı otopark, açık yüzme havuzlan, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, meydan konseptli çarşı ve dekorasyon danışmanlığı gibi hizmetler sunulacak. 


-Projenin adı: Kentplus Kadıköy 

-Lokasyon: Fikirtepe 

-Yapımcı firma: Emay İnşaat l 

-Toplam konut sayısı: 1337 . 

-Konut tipleri: 1+0 ,1+1,2+1. 3+1, 4+1  


Posta Ek


Geri Dön