19 / 04 / 2024

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı!

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı!

Kentpark, TripAdvisor tarafından mükemmellik sertifikası aldı. Dünya genelinde gezi ve konaklama konusunda internet bazında insanları bir araya getiren TripAdvisor katılımcıların verdikleri puan ve yaptıkları yorumlar üzerinden değerlendirmede bulunuyor.



Eskişehir'e gelen ve Kentpark'ı gezen turistlerin verdikleri puan ve yaptıkları değerlendirmeler ışığında verilen Mükemmellik Sertifikası, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne iletildi. TripAdvisor Başkanı Marc Charron imzasıyla verilen mükemmellik sertifikası konusunda TripAdvisor yetkilileri şunları kaydetti: "Öncelikle TripAdvisor olarak 2014 Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirilen Kentpark işletmesini tebrik ediyoruz. Bu sertifika, işletmenin TripAdvisor gezginlerinden aldığı olumlu ve güzel geri bildirimlerin tescili niteliğindedir."


DOĞAL BUZDOLABI 


Yerküpe Mağarası Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Menteşe Mahallesindeki 700 yıllık çınar ağaçlarıyla çevrelenmiş Beşpınar Yaylası'nda yer alan Yerküpe Mağarası yaz aylarında 5 dereceye kadar düşen sıcaklık sebebiyle doğal buzdolabını andırıyor. Beşpınar Yaylası'nda çam ormanları ve çınar ağaçlarıyla çevrelenmiş yaylada yöre halkının kullandığı piknik alanları ve yayla evleri de bulunuyor. Yılın belirli dönemlerinde yaylaya gelen ziyaretçiler orman içerisinde yürüyüş yapıp, yayla evlerinde kalarak farklı bir gün yaşıyor. Hava sıcaklığının 35 derece olduğu bölgede Yerküpe Mağarası'nda sıcaklık 5 dereceye kadar düşüyor. Yerli halkın yanı sıra yabancı ziyaretçilerin de gezdiği mağara, Muğla Valiliği tarafından yapılan ışıklandırma çalışmalarıyla turizme kazandırılarak bölgede turizm hareketliliği sağlandı.


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön