29 / 03 / 2024

Kentplus Centrium'da konutlar Aralık 2012'de teslim edilecek!

Kentplus Centrium'da konutlar Aralık 2012'de teslim edilecek!

3 bloktan oluşan Centrium Park ve 1 rezidanstan oluşan Centrium Tower ile Kentplus Centrium, 22 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 796 daireden meydana geliyor. Proje, Emay İnşaat tarafından hayata geçirildi...



Kentplus Ataşehir, Mimarsinan, Kartal ve Pleon Sportivonun kurucusu Emay İnşaat; göz kamaştırıcı yeni projesi Kentplus Centrium ile İstanbulun merkezinde

3 bloktan oluşan Centrium Park ve 1 rezidanstan oluşan Centrium Tower ile Kentplus Centrium, 22.000 m2 lik alan üzerinde toplam 796 daireden oluşuyor.

Proje genelinde her beğeniye ve ihtiyaca uygun 52 çeşit daire bulunmakta. KentPlus Towerda home ofis olarak da kullanabilecek 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde daireler bulunurken, Centrium Parkta 1+1den 4+1e daire seçenekleri normal kat, dubleks, townhouse ve bahçe veya kat teraslı alternatifleri ile yer almakta.

Açık - kapalı otopark, 24 saat güvenlik, açık yüzme havuzu, basketbol sahaları, yürüyüş, aktivite ve oyun alanlarına ek olarak tüm dairelere verilecek olan resepsiyon, servis, catering, teknik destek, kafe, kat hizmetleri, vale ve kuru temizleme gibi rezidans hizmetleri KentPluslıların konforu için planlandı.

Rezidans hizmetlerinin yalnızca kullanılan hizmetlerin bedeli ödenerek sağlanacak olması ve çevre aydınlatmalarının güneş enerjisi ile karşılanacak olması ile proje aidat giderlerinin minimum seviyede olması planlandı. Buna ek olarak KentPlus Centrium projesinde bloklar enerji kimlik belgesine sahip düşük enerji tüketimli bina sınıfında olacak ve her alanda düşük enerji tüketimine sahip ürünler tercih edilecek. 

Projeye ek olarak yapılacak olan sağlık ocağı ve 2 adet okuldan Endüstri Meslek Lisesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Emay İnşaat tarafından yapılarak Milli Eğitim Bakanlığına hibe edilecek. 

Emay İnşaatın Plus Konseptli KentPlus projeleri ile birlikte yarattığı 7000 m2 kapalı alana sahip Türkiyenin en gelişmiş ve modern spor merkezlerinden biri olan ve İstanbullular tarafından büyük beğeni ve ilgi gören Pleon Sportivonun ikincisi de KentPlus Centrium bünyesinde hayat bulacak. Üyelik sistemi ile hizmet verecek olan Pleon Sportivoda Kentplus Centrium sakinleri özel ayrıcalıklara sahip olacak.

Emay İnşaat, KentPluslı olmak isteyenlere cazip ödeme alternatifleri ile daire sahibi olma fırsatı sunuyor. Projeden banka kredisi ve firma vadesi ile daire satın almak mümkün. Kredi kullanmak isteyenler için minimum peşinat miktarı, daire bedelinin %25i.

Yeditepe Üniversitesine yakınlığıyla da dikkat çeken KentPlus Centrium, yüksek prim potansiyeli taşıyor.

Mimar Ömer Çamoğlu tarafından hazırlanan proje, merkezi konumu, prim potansiyeli, modern mimarisi, yüksek inşaat kalitesi ve sosyal imkânlarıyla dikkat çekiyor.  KentPlus Centrium, Aralık 2012de teslim edilecek.

0216 444 12 00

http://www.kentplus.com/centrium/

 


Hürriyet


Geri Dön