28 / 03 / 2024

Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri!

Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.



Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. Satışların devam ettiği proje  Emay İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. 


Kentplus Kadıköy projesinde 1.561 tane daire yer alıyor. 27 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 25 katlı 3 blok olarak yükseliyor. 


Kentplus Kadıköy'de açık yüzme havuzları, açık-kapalı çocuk oyun alanları, koşu / yürüyüş parkuru, spor tesisi, meydan konseptli çarşı, vale, kuru temizleme hizmetleri, açık-kapalı otopark mevcut.


Kentplus Kadıköy projesinde daireler 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Kentplus Kadıköy projesi lokasyon olarak Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Kentplus Kadıköy nerede?

Satış ofisi adres: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi 93/A Barış Apartmanı Ziverbey - Kadıköy,  İstanbul 


Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri

Telefon: 444 20 01 

Web: www.kentplus.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön