24 / 04 / 2024

KentPlus Kadıköy lokasyon!

KentPlus Kadıköy lokasyon!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Ödemelere göre peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan KentPlus Kadıköy projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. KentPlus Kadıköy lokasyon bilgisi kapsamında Fikirtepe metrobüs duraklarına yakın yerde yükseliyor.



Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Toplam 1.561 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Kadıköy'de yükseliyor. Satışlarına devam eden proje 3 blok 25 kattan meydana geliyor.


Sosyal etkinleri arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, spor tesisi, meydan konseptli çarşı gibi donatılar bulunuyor.


Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan projede ödeme planı kapsamında 60 aya varan faizsiz vade imkanı sağlanıyor. Projede yüzde 1 KDV imkanı da sağlanıyor.


KentPlus Kadıköy lokasyon bilgileri kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na, Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakın bir bölgede yer alıyor.


Telefon: 444 20 01 

www.kentplus.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön