20 / 04 / 2024

Kentplus'tan Rentplus! 700 YTL taksitle! Hemen taşının!

Kentplus'tan Rentplus! 700 YTL taksitle! Hemen taşının!

KentPlus Mimarsinan, bugüne kadar duyulmamış bir uygulamayı gerçekleştiriyor.



Kentplus Mimarsinan'da 700 YTL taksitle! Hemen taşının!

RentPlus sistemiyle ev almayı düşünen herkese
hem büyük kolaylık hem de önemli bir fırsat sunuyor.

KentPlus Mimarsinan'ın yeni sistemi RentPlus, herkese kira ödeyerek
ev sahibi olma imkânı sunuyor. İstenilen dairenin fiyatı bugünden sabitleniyor, iki sene boyunca ödenen kiralar, evin sabit fiyatından düşülüyor. İki senenin sonunda evi satın almak isteyenlere, iki sene boyunca ödedikleri kira sabit satış fiyatı üzerinden düşülerek satış yapılıyor ve farklı ödeme seçenekleri belirleniyor.

RentPlus'taki aylık kira bedelleri, 700 YTL den başlıyor, bin 200 YTL'ye yükseliyor. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daireler RentPlus sistemiyle satın alınabiliyor. 1+1 daireler 126 bin YTL'den, 2+1 daireler 168 bin YTL'den, 3+1 daireler 221 bin YTL'den, 4+1 daireler ise 284 bin YTL'den satışa sunuluyor. RentPlus sisteminin geçerli olduğu KentPlus Mimarsinan, yeni deprem yönetmeliğine uygun inşaat kalitesi, radye temel ve tünel kalıp teknolojisiyle Batı İstanbul'un yeni gözdesi olarak tanımlanıyor.

KentPlus tarafından geliştirilen Plus konsepti Mimarsinan için de geçerli. Her daireye özel kapalı otopark, İtalyan banyo ve mutfaklar, geniş açık alanlar, yürüyüş parkurları, sosyal tesisler, yüzme ve süs havuzları, çocuk oyun alanları, KentPlus Mimarsinan'ın size sunduğu güzelliklerden sadece bazıları. KentPlus Mimasinan'da boğaz manzası gibi deniz manzarası , site içinde kameralı guvenlik sistemi ve güvenliği sağlayan uzman bir kadro , kullanışlı bir fitness merkezi var. Üstelik bunların hepsi bugün hazır durumda, her şey evinizin altında.

0212 444 20 01

www.kentplus.com


Geri Dön