29 / 03 / 2024

Kentsel dönüşüm hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü!

Kentsel dönüşüm hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün hareketlenmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, mobilya ve beyaz eşyadan sonra hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü. Yılmaz, yılda 60 bin adet ürünün yeni ev hediyesi ve aksesuar olarak satıldığını kaydetti.



Özellikle son 10 yıldır hareketlenen kentsel dönüşüm projelerinin hediyelik eşya sektörüne de pozitif etki yaptığını belirten The Company Genel Müdürü İlkhan Yılmaz, “Yenilenen evlerin mobilyalardan sonra en büyük ihtiyacı aksesuarlar ve hediyelik eşyalar oluyor. Evini yenileyenler de bize geliyor, evine taşınan arkadaşlarına hediye götürmek isteyenler de. Bu sebeple sattığımız ürünlere “Şımarık hediyeler” adını verdik. Evlerde sürekli mobilya değiştirilemese de yeni bir aksesuar evlerin tüm atmosferini değiştirebiliyor, aynı zamanda da kişileri şımartıp, mutlu edebiliyor. Kentsel dönüşüle birlikte yılda ortalama 60 bin ürün satıyoruz” dedi.


Hediyelik eşyada rakibimiz yok!

Kadıköy Bahariye Caddesi, Bakırköy Airport AVM, Beylikdüzü Marmarapark AVM, Viaport Venezia Outlet Shopping, Tuzla Viaport Marina Outlet Shopping ve Eskişehir Neoplus AVM’de bulunan The Company mağazalarında, 7 ülkeden ithal edilen “şımarık eşyalar” bulunuyor. Markanın mimarı ve yatırımcısı genç girişimci İlkhan Yılmaz, markayı 2009 yılında hayata geçirdiklerini, mağazalarında özel konseptler düzenlediklerini aktardı. “Biz tavansız mağazalar yapıyoruz ve müşterilerimiz yüksek tavanlı mağazalarımızda vakit geçirmeyi çok seviyor” diye anlatan Yılmaz, “Biz merak uyandıran mağazalar tasarlıyoruz. 10 kişiden 3 kişi mağazamızı ziyaret ediyor. Müze gibi geziyorlar. Müşterilerimiz kendilerine veya sevdiklerine hediye vermek istediklerinde rakipsiziz.” Diye konuştu.


“Müzikle alışveriş yaptırıyoruz!”

The Company mağazalarında ortalama 12 bin civarında ürün bulunduğunu kaydeden Yılmaz, alışveriş yapan müşterilerin çalan müzikle yaşadığı etkileşimi de anlattı. Tüm The Company mağazalarında enstrümantal, Yunan, Türk Sanat Müziği gibi değişik ancak kulağa hoş gelen müziklerin çalması en dikkat çekici özelliklerden biri. Mağazalar içerisinde bulunan “Şu an dinlediğiniz müziğin cd’sini satın alabilirsiniz” uyarıları da mağazayı ziyaret eden müşterileri cd almaya yöneltiyor. İlkhan Yılmaz ayda 1200’e yakın cd sattıklarını belirtiyor. Alışverişin bir ihtiyaçtan kaynaklandığını belirten Yılmaz, “Müzik bir ihtiyaç gibi gözükmese de ruhumuzun en büyük ihtiyacı. Müşterilerimiz de mağazamızda çalan müziklerin cd’lerine oldukça ilgi gösteriyorlar. Biz aslında müzik eşliğinde alışveriş yaptırıyoruz” dedi.



Kentsel dönüşüm hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü!


“3 milyon dolarlık dekorasyonda kasayla limon sattık!”

Geniş vizyonu ve değişik fikirlerini mağaza konseptlerine de yansıtan İlkhan Yılmaz, “Ekonomik krizler, yaşanan karışık ortamlar insanları mutsuzlaştırıyor. Biz insanları mutlu edecek ürünler satıyoruz. Kendilerini şımartmalarını sağlıyoruz” diye konuştu. Bugüne kadar 3 milyon dolarlık dekorasyon yatırımı yaptıklarını aktaran Yılmaz, “mağazalarımıza ayda 60 bine yakın ürün girişi yapıyoruz. Sürekli aynı ürünleri ziyaretçilerimiz bulmasın istiyoruz. Bazen fanuslarda balık da satıyoruz, bazen mağazalarımızın önünde kasayla limon. Bu değişiklikler müşterilerimizi çok memnun ediyor” dedi.


Şımarık hediyelerde bahar temizliği başladı!

2009 yılında The Company markası ile tüketicilerle buluşan, bugün 6 mağazasıyla hizmet veren The Company’de “Bahar Temizliği” başladı. Bahara özel düzenlenen ve 3 hafta sürecek olan kampanyada, birbirinden orijinal hediyelik eşyalar yüzde 90’a varan indirimlerle satışa sunuluyor. 1200 çeşit ürünü 6 mağazalarında aynı anda süpürge indirimine soktuklarını belirten The Company Genel Müdürü İlkhan Yılmaz, “Bu kampanya bizim için bir alışkanlık değil, bir daha belki 5 yıl sonra yapacağız. Bahar temizliği konseptimizi ziyaretçilerimiz çok sevdi. Herkesin kendini ya da sevdiklerini şımartması için şımarık hediyeleri ulaşılabilir fiyatlarda tüketicilerimize sunuyoruz” diye konuştu. Yılbaşı, Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi özel günlerde çok yoğun taleple karşılaştıklarını belirten Yılmaz, internetten de sipariş aldıklarını, Bahar Temizliği kampanyasının internet üzerinden de satışa açıldığını söyledi. http://www.thecompany.com.tr/ üzerinden hızlı bir şekilde teslimat yapılabiliyor.



Haber A Gazete'de şu şekilde yer aldı;


İnşaat sektörünün hareketlenmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, mobilya ve beyaz eşyadan sonra hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü. The Company Genel Müdürü İlkhan Yılmaz, ayda 60 bin adet ürünün yeni ev hediyesi ve aksesuar olarak satıldığım kaydetti. Özellikle son 10 yıldır hareketlenen kentsel dönüşüm projelerinin hediyelik eşya sektörüne de pozitif etki yaptığını belirten İlkhan Yılmaz, "Yenilenen evlerin mobilyalardan sonra en büyük ihtiyacı aksesuarlar ve hediyelik eşyalar oluyor. Evini yenileyenler de bize geliyor, evine taşınan arkadaşlarına hediye götürmek isteyenler de. Bu sebeple sattığımız ürünlere "Şımarık hediyeler" adını verdik. 
Evlerde sürekli mobilya değiştirilemese de yeni bir aksesuar evlerin tüm atmosferini değiştirebiliyor, aynı zamanda da kişileri şımartıp, mutlu edebiliyor. Kentsel dönüşümle birlikte ayda ortalama 60 bin ürün satıyoruz" dedi. 

A Gazete





Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




İnşaat sektörünün hareketlenmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, mobilya ve beyaz eşyadan sonra hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü. 

YILDA 60 BİN ÜRÜN 


Özellikle son 10 yıldır hareketlenen kentsel dönüşüm projelerinin hediyelik eşya sektörüne de pozitif etki yaptığını belirten İlkhan Yılmaz, "Yenilenen evlerin mobilyalardan sonra en büyük ihtiyacı aksesuarlar ve hediyelik eşyalar oluyor. Evini yenileyenler de bize geliyor, evine taşınan arkadaşlanna hediye götürmek isteyenler de. Kentsel dönüşümle birlikte yılda ortalama 60 bin ürün satıyoruz" dedi.


Özgür Düşünce 


Geri Dön