26 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm için koordineli çalışmak şart!

Kentsel Dönüşüm için koordineli çalışmak şart!

Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, AK belediyeciliğinin Bayraklı'yı Türkiye'de örnek ilçe haline getireceğini söyledi. Özkan, "Bayraklı için İzmir'in Manhattan'ı benzetmesi yapılıyor. Bunun için büyük bir dönüşüme ihtiyaç var" dedi..



Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, AK belediyeciliğinin Bayraklı'yı Türkiye'de örnek, dünyada da marka ilçe haline getireceğini söyledi. Özkan, "Bayraklı için İzmir'in Manhattan'ı benzetmesi yapılıyor. Bunun için büyük bir dönüşüme ihtiyaç var. Burada gerek yerel yönetimle, gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile iyi bir işbirliği, iyi bir koordine sağlarsanız başarılı olursunuz."


Bayraklı Belediye Başkanı'nın büyükşehirle ve bakanlıkla ile çok iyi bir işbirliği ve koordinesi olması gerekir" dedi. 

¦ İzmir'in markası Özkan, kentsel dönüşüm için milletvekilleri ve muhtarlarla da işbirliği gerektiğini belirterek, "Siz oturduğunuz koltuktan hangi mahallenin ne sorunu olduğunu bilemezsiniz. Burada iyi bir iletişim, iyi bir koordine ile oradaki insanların nelere ihtiyacı var, onları tespit edip, o hizmetleri oraya taşımanız gerekir" diye konuştu. Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, "Bayraklı'nın İzmir'in markası olması gerekli. Halkımız AK Parti'ye vize verdiğinde, AK Parti belediyeciliği Bayraklı'yı örnek bir ilçe haline getirip marka yapacaktır. Benim ekibim AK Parti teşkilatlarıdır. Ben bu teşkilatın bir parçasıyım. Başarı da böyle yakalanır. Bugüne kadar yaptıklarımız kişisel başarımız değil, partimizin bize tanıdığı fırsatların bir sonucudur. Biz bu görevlerde yetiştik olgunlaştık. Bir anlamda siyaset akademisini bitirmiş olduk. AK Parti'nin belediyecilikte referansları ortadadır. Bunları anlatmaya bile gerek yok. Umuyorum ki  İzmir  halkı da sağduyulu hareket edip, AK Parti'ye hizmet vermesi için bu dönem vize verir" dedi. Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Erkan Özkan, kentsel dönüşümün önemini anlattı. 


Yeni Asır Gazetesi


Geri Dön