28 / 03 / 2024

Kentsel dönüşüm kira yardımı formu 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı formu 2015!

Konutu veya işyeri riskli olarak tespit edilen hak sahipleri; kira yardımı için bulundukları ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı formu 2015...



Kentsel dönüşüm kira yardımı formu 2015!

Konutu veya işyeri riskli olarak tespit edilen hak sahipleri; kira yardımı için bulundukları ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne  bir dilekçe ile başvuruyor.


Dilekçenin yanı sıra, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Konut veya işyerinin tapu senedi, Riskli bina tespit raporu inceleme formu, Tahliye edildiğine dair yeni adresi gösterir adrese dayalı nüfus kayıt örneği gerekli oluyor. Aynı zamanda, ikamet şartı gereğince son üç aya ait faturanın verilmesi gerekiyor.


Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi formu..


......... ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜNE 

 

Aşağıda bilgileri bulunan ve ARAADNET yazılımında …………………. yapı kimlik numaralı binamız 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı olarak tespit edilmiş olup, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğinin 16 ncı maddesine göre kira yardımından faydalanmak istiyorum. 


Riskli binamı …./…./201… tarihinde tahliye ettiğimi beyan eder, aksi durumun tespit edilmesi halinde 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümlerine göre faiziyle geri ödeyeceğimi taahhüt ederim. 

 

Kira yardımından faydalanmam halinde 13.10.2012 tarihli ve 28440 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan 6306 Sayılı Kanun Kapsamında Hak Sahiplerince Bankalardan Kullanılacak Kredilere Sağlanacak Faiz Desteğine İlişkin Karar uyarınca bankalardan faiz destekli kredi başvurusunda bulunmayacağımı taahhüt ederim. 

 

Kira yardımı başvurumun uygun bulunması halinde aşağıda belirttiğim hesap numarama yatırılması hususunda; 


Gereğini arz ederim. 

 

……/…./2015

 

Adı Soyadı - İmza 

 

İletişim Bilgileri 

Adres : 

Telefon : 

Banka Hesap Numarası (IBAN) : 

 

EKLER: 

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi 

2- Konut veya işyerinin tapu senedi 

3- Riskli bina tespit raporu inceleme formu 

4- Tahliye ettiğime dair yeni adresimi gösterir adrese dayalı nüfus kayıt örneği 

 


24 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı 2015!



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com






Geri Dön