26 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm projesi Indigo'da müzikseverler buluşuyor!

Kentsel dönüşüm projesi Indigo'da müzikseverler buluşuyor!

İstanbul"un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid" in gözde mekanlarından Indigo, 04 Kasım 2010 Perşembe günü usta œGitaristler Buluşmasına ev sahipliği yapıyor



 Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul"un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

Indigo, müzikseverlere Bülent Ortaçgil ile başlayan birbirinden farklı deneyimler yaşatmaya œGitaristler Buluşması ile devam ediyor. Türkiye"nin kendi tarzlarında virtüoz olan üç önemli gitarcısı Akın Eldes, Sarp Maden, Bilal Karaman"ı 04 Kasım Perşembe gecesi aynı sahnede buluşuyor. Bu ustalara davulda Volkan Öktem ve basta Eylem Pelit eşlik ediyor.

Sanatçı Bilgileri:

Akın Eldes en çok Bulutsuzluk Özlemi ile 1986-2000 yılları arasında yaptığı çalışmayla bilinir. Müziğe çocukluğunda mandolin ve flüt çalarak başlamıştır. Gitar çalmaya lisede başlayan Eldes, Bulutsuzluk Özlemi'nden önce E-5, Painted Bird, Asım Can Gündüz, çapkınlar gibi gruplarda çaldı. Haluk Levent'e Kral çıplak albümünde eşlik etti. Kendine has gitar tonları ve kayıt esnasında çalınacak notalardan çok o an kendisinin duymak istediği sesleri ustaca şarkının içine yerleştirmesiyle bilinir. Halen Pinhani grubunda çalmaktadır.


Geri Dön