19 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm uzmanları İstanbul'da buluşacak!

Kentsel dönüşüm uzmanları İstanbul'da buluşacak!

İklimlendirme sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından biri olan ASHRAE RAL CRC 2015, 2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Seminerin ana teması: "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği"



İklimlendirme sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından birisi olarak gösterilen ASHRAE RAL CRC 2015,2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. 


Teknik seminer ana temasının "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" olduğunu kaydeden Kongre Başkanı Prof. Dr. Barış Özerdem, ASHRAE Başkanı T. David Undenvood, ASHRAE eski başkanlarından Prof. Dr. William P Bahnfl eth, ASHRAE Başkan Yardımcıları Jim Vallort ve Prof. Dr. Walid Chackroun ile ASHRAE Saymanı Prof. Dr. Bjarne W. Olesen gibi genel merkezin önemli isimlerinin etkinliğe katılacakları bilgisini verdi. 


Seminerde, "yeşil bina tasarımı ve bütünleşik tasarım yaklaşımı", "iklimlendirme tesisatlarında hava yoluyla oluşan tehlikeler", "akıllı binalar-değişen teknolojiler", "konutlarda enerji verimliliği", "binalarda enerji tüketiminin azaltılmasında Avrupa yaklaşımı", "geleceğin şehirlerinde binalar ve iklimlendirme sistemleri" tartışılacak.


Dokuz Sütun


Geri Dön