19 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Adana'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Adana'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nin ilki bugün Adana'da gerçekleştiriliyor. Rönesans Holding'in ana sponsorluğunda, Emlak GYO'nun katkılarıyla gerçekleşiyor.



Adana Sheraton Otel'de saat 13.00'te başlayacak veAdana Büyükşehir Belediyesi'nin himayesinde gerçekleştirilecek olan zirvede 'kentsel dönüşüm' her yönüyle masaya yatırılacak. Zirve, inşaat firmaları, müteahhit ve mimarlar gibi sektörün önemli isimlerinin yanı sıra ulusal ve yerel hükümet yetkilileri, kamu, iş dünyası, medya ve fikir önderlerinin de bir araya geldiği 3 panelden oluşacak. "Şehirlerin yeni yüzünü keşfediyoruz" diyerek yola çıkan zirvede, kentsel dönüşümün dinamikleri, başarı hikayeleri ve gelecek planları da tartışılacak. 



CNBC-e Genel Yayın Yönetmeni Servet Yıldırım'ın moderatörlüğünde yapılacak ilk panelde Rönesans Gayrimenkul, Emlak GYO, Yıldız Entegre, Hafele, Adalı Holding, DAP Yapı ve Nuhoğlu'nun sözcüleri, başarı hikayelerini ve gelecek planlarını aktaracak. İkinci panelde Adana'nm dönüşümü ve gelecek projeleri masaya yatırılacak. DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın moderatörlüğünü üstlendiği son panelde kentsel dönüşümün şirketlere sunduğu yatırım fırsatları ve bu fırsatlardan faydalanmanın yolları konu edilecek. Zirvenin Adana'dan sonraki durakları Bursa, Antalya ve İstanbul olacak. 


Dünya


Geri Dön