25 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümün ilk büyük adımı Kütahya'da atılıyor!

Kentsel dönüşümün ilk büyük adımı Kütahya'da atılıyor!

Kentsel dönüşümün ilk büyük adımı Kütahya'da atıldı. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile yapımına başlanan Kütahya Modern büyük ilgi görüyor. Anadolu'da Kentsel Dönüşüme en hızlı başlayan il olma özelliği Kütahya'nın....





Kentsel dönüşümün ilk büyük adımı Kütahya'da atıldı. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile yapımına başlanan Kütahya Modern büyük ilgi görüyor. 


Anadolu'da Kentsel Dönüşüme en hızlı başlayan il olma özelliği Kütahya'nın. 7/24 güvenlik sistemi ve kapalı bir site mantığı ile oluşturulan proje Kütahya Modern, Kütahya halkına ilkleri yaşatacak. 

"KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖZEL ÖDEME KOLAYLIĞI" İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Azat Yeşil; "Sadece barınmaya yönelik değil yaşamaya yönelik olan bu konsepti ulaşılabilir fiyatlarla satışa çıkardık, Kentsel Dönüşüme özel banka oranlarımız ve uygun ödeme koşullarımız bulunmakta. Bu proje sadece bugünü değil geleceği de planlayan herkesin ilgisini çekiyor. Kütahya Modern'e 2+1'den 6+1 dairelere kadar farklı tipte daire seçeneği sunuyoruz" dedi. 

Yeşil; "Aile konseptine özel olarak tasarlanan mimarisi ve 7'den 70'e herkese özel alanları bulunan peyzaj alanı ile farkım ortaya koyan projede, çocuklara özel aqua çocuk su oyun parkı, açık ve kapalı fitness merkezi, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor" dedi. 


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön