29 / 03 / 2024

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu,  Adana  Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Konyalıoğlu,  TOKİ  Kentsel Yenileme Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında çeşitli bilgi verdi. 


Kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlatan Konyalıoğlu, kentsel projelerde yaşam kalitesini artırmak, artan ekonomik dengesizlikleri ve küresel baskıları dengelemek, sosyal eşitsizliği ve konut sıkıntısını ortadan kaldırmak gibi birçok sorunun çözüme kavuşturulması ile değerlere öncelik tanıyan mahalleler kurmak olduğunu açıkladı.


Vali Demirtaş ise TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu’nun ziyaretinden memnun kaldıklarını ve TOKİ’nin yurt genelinde gerçekleştirdiği konut edindirme çalışmalarının övgüyle takip edildiğini söyledi. Demirtaş, Adana’da devam eden kentsel dönüşüm projelerini desteklediklerini vurguladı.


Demirtaş, “Güney Adana Kalkınma Projesi” hakkında da TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu’na bilgiler verdi. Vali, Adana Valiliği olarak projelendirdikleri kentsel dönüşüm çalışmalarını, tüm paydaşlarla birlikte en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olacaklarını söyledi.


Toplu Konut İdaresi Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu’nun Vali Mahmut Demirtaş'a yapmış olduğu ziyaret, kentsel dönüşüme ilişkin görüş alış verişinde bulunulmasıyla devam etti.




Milliyet


Geri Dön