19 / 04 / 2024

Kepez Belediyesi, Yapex Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Kepez Belediyesi, Yapex Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da düzenlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda stant açan Kepez Belediyesi, başta yenilenme projesi yürütülen Dokuma Fabrikası olmak üzere fuarla ilgili tüm hizmetlerini tanıtmaya başladı.



Bu yıl ‘Kırsal yaşam, kırsal miras’ başlığıyla düzenlenen fuarda 21 metrekarelik stant kiralayan Kepez Belediyesi, yaptığı hizmetlerin fotoğrafları ile yapılacak olan projelerin görsellerini sergiliyor. Ayrıca stantta belediyenin yayın organları ‘Kepez Haber’, ‘Kepez Vizyon’, ‘Kepez Kültür Bülteni’ ücretsiz olarak sunuluyor. Belediyenin halkla ilişkiler birimi personeli, vatandaşlara bilgilendirme yapıyor, yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatıyor.


STANTI KONTROL ETTİLER

Fuarın açılış törenine katılan Kepez Belediyesi Başkan Vekili Serhat Demir, Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır, Ramazan Alanay ve Fatih Özaslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhittin Durmuş, stantları gezdi. Stanta gelecek misafirlerin ağırlanması ve bilgilendirmelerin yapılması için gerekli dokümanları kontrol eden Kepezli ekip, daha sonra Dokuma Fabrikası’nın standını da ziyaret etti.


DOKUMA FABRİKASI TANITILIYOR

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün ‘Dokuma Halka Açılıyor’ sloganıyla duyurduğu Dokuma projesini anlatan stantta, fabrikanın eski ve şimdiki halini gösteren fotoğraflar yer alıyor. Ortak akıl ile fabrika alanının nasıl halka kazandırılacağını belirleyen toplantılardan çekilen fotoğrafların da yer aldığı stantta, buraya hiç gitmemiş Antalyalılara fikir veriliyor.



Hürriyet 


Geri Dön