24 / 04 / 2024

Kepez Fatih Mahallesi'ne imar revizyonu!

Kepez Fatih Mahallesi'ne imar revizyonu!

KEPEZ Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesinde de imar revizyonu gerçekleştiriyor. Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesine imar planı revizyonu getireceklerini müjdeledi.



KEPEZ Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesinde de imar revizyonu gerçekleştiriyor. Kepez'in birçok yerleşim yerlerindeki mülkiyet sorunlarını çözümleyen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesine imar planı revizyonu getireceklerini müjdeledi. Başkan Tütüncü. 2B sorununu tamamladıkları Fatih Mahallesindeki vakıf arazisi takas işlemlerinin onaylandığı ve Başbakanlıktan çıktığını kaydetti. Bu evrağın Başbakanlıktan çıkması üzerine Fatih Mahallesi tapularının Antalya Milli Emlak Müdürlüğü'ne gönderildiğini duyuran Tütüncü, söz verdikleri tapuları dağıtma işlemi öncesinde inlerinde hiçbir engel kalmadığını söyledi. 

İMAR REVİZYONUNU BİRLİKTİ YAPACAĞIZ 

Bundan somaki nihai hedeflerinin tapuları sahiplerine teslim ederken eş zamanlı olarak imar planı revizyonunu tamamlayacaklarını duyuran Tütüncü. "Hemşehrilerimize daha büyük parsellerde daha büyük inşaat hakkı tanıyacak bu imar planı revizyonunu, mahalle sakinlerimizle, muhtarımızla ve mahalle temsilcilerimizle birlikte yapacağız. Planı tamamladıktan sonra da buradaki yeni yapılaşmanın önünde hiçbir engel kalmayacak" diye konuştu.


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön