20 / 04 / 2024

Kepez Park 17 Evleri'nin ilk etabı tamamlandı!

Kepez Park 17 Evleri'nin ilk etabı tamamlandı!

Park 17 Evleri, 520 dairesi, konumu ve sosyal olanaklarıyla kentin yaşam alanı oldu Çanakkale'nin gelişen bölgesinde yer alan Park 17 Evleri, projenin ilk etabında hayatın başlamasıyla Kepez in yeni yaşam alanı oldu.



"Yüzde 80 yeşil" sloganıyla hayata geçirilen Park 17 Evleri, farklı tasarımlardaki 520 dairesi, konumu ve sosyal olanaklarıyla kentin yaşam alanı oldu Çanakkale'nin gelişen bölgesinde yer alan Park 17 Evleri, projenin ilk etabında hayatın başlamasıyla Kepez in yeni yaşam alanı oldu. 


'Yüzde 80 yeşil' sloganıyla hayata geçirilen, şehrin kaliteli yaşam anlayışını üs noktalara taşıyan Park 17 Evleri, 25 farklı modelde toplam 520 dairesiyle Çanakkale'nin en önemli yaşam noktalarından birini oluşturdu. 144 dairelik ilk etabın bitmesiyle şimdiden yaşam merkezine dönüşen Park 17 Evleri; yeni devlet hastanesine 300 metre, şehir merkeziyle havaalanına ise 10 dakikalık mesafesiyle hayatı daha kolay hale getirdi. Sosyal olanaklarıyla fark yaratan, etrafındaki meyve ve zeytin bahçeleriyle doğayla iç içe geçen Park 17, yüzde 80'in in yeşil olmasıyla iddialı bir vaatte bulunuyor. 43 bin metrekare alan üzerine kurulu proje; tenis kortu, basketbol ve futbol sahalarının yanısıra biri kapalı toplam üç havuzu, yürüyüş alanları, sauna, hamam ve cep sinemasıyla geniş bir yelpazede sosyal imkanları hizmete sunuyor. Her eve bir otoparkla park sorununun sıfıra indiği projede. 24 saat boyunca güvenlik görevlileri bulunuyor. 


Posta Çanakkale


Geri Dön