19 / 04 / 2024

Kepez ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Kepez ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesini halka anlatacak olan ofis açıldı. Dönüşüm, Haziran ayında başlayacak.



Antalya'nın 'Rüya Projesi' Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Projenin Antalya için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel proje hayata geçtiğinde bölgenin değerinin 3 kat artacağını söyledi. Açılışa, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'in yanı sıra Kepez- Santral mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların umutla beklediği projeni startını veren Başkan Türel, kurdeleyi 'Benim ilk karne notum olacak. İnşallah o karne notumu da en iyi şekilde sizler dolduracaksınız' diyerek dualar içinde açtı. 


OY İÇİN YALANCI TAPU 

Projenin vatandaşların isteklerine göre hayata geçirileceğini dile getiren Türel, "Siz ne istiyorsanız biz onu yapacağız. Bazı provokatörler, buralarda  TOKİ  gelecek diye cirit atarak sizlerin aklını karıştırdı. Bir de üstüne üstelik 2009 seçimi öncesinde sizlere tapu dağıttı. Yalancı tapu. Göreve geldiler ve sizler her bayramda tapu beklediniz. 'Bu bayramda dağıtıyoruz' dediler olmadı. 'Öteki bayramda dağıtıyoruz' dediler olmadı. Çünkü onların derdi sizlerin derdinizi çözmek değil. Çünkü onların derdi oy devşirmek" dedi. 


TALİH KUŞU KONDU 

Kepez ve Santral mahalleleri sakinlerine adeta talih kuşu konduğunu ifade eden Türel, "Tapularınızı alıyorken kırmızı kurdeleleriyle, bir kuruş tapu masrafı ödemeden edineceksiniz. Bu projeyle hak sahibi daha çok gelir elde edecek. Senelerdir bugün için beklediniz, biz de senelerdir bunu kazanmanız için ve sizlere bu değerleri temin edebilmek için çalıştık" dedi. 2016 Haziran ayında tahliyenin başlayacağını, 2018'in Eylül'ünde yeni evlere kavuşulacağını ifade eden Türel, "Şimdi söz de sizin karar da sizin" şeklinde konuştu. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön