19 / 04 / 2024

Kepez ve Santral Mahallesi’nde tapular verilmeye başlanıyor!

Kepez ve Santral Mahallesi’nde tapular verilmeye başlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez ve Santral Mahallesi’ nde yıllardır çözülemeyen tapu sorununda son aşamaya geldiklerini ve şubat ayında tapuları dağıtmayı planladıklarını açıkladı...




Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez ve Santral Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen tapu sorununda son aşamaya geldiklerini ve şubat ayında tapuları dağıtmayı planladıklarını açıkladı. 


Kepez Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya, mahalle sakinleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Referandum yaparak halkın istediği projeyi kabul ettiklerini söyleyen Akaydın, “Doğru bir yol seçerek, Türkiye’ye örnek olacak bir proje yaptık. Tapuları dağıtmamızda hiçbir engel kalmadı. Şubat ayı içerisinde tapuları dağıtmaya başlayacağız. Her zaman halkımızın isteklerini göz önüne aldık.” diye konuştu. 


Tapuların dağılmasından sonra Büyükşehir Belediyesi’nin 2 mahallede çok önemli alt yapı yatırımlarına başlayacağını belirten Başkan Mustafa Akaydın, konuşmasında şunlara değindi: “Yollar açılacak, kanalizasyon hattı yapılacak. Bu çalışmalardan sonra mahallenin rant değeri artacak. Antalya’nın girişinde çok güzel bir mahalle yükselecek. Daha sonra diğer mahalleler bize de bu modeli uygulayın diye sıraya girecek. Bu mahallelerimizde eskiden olduğu gibi sıcak komşuluk ilişkileri içerisinde yaşamın yeniden devam etmesini istiyoruz.” 


Kepez Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya ise 2009 yılından itibaren mahallenin tapuya kavuşması için yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Mustafa Akaydın’a teşekkür etti.


Bugün


Geri Dön