20 / 04 / 2024

Kepez'de inşası süren 11 ayrı proje incelendi!

Kepez'de inşası süren 11 ayrı proje incelendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, inşası süren 11 ayrı projeyi 8 saat gibi kısa sürede inceleyerek eksiklerin giderilmesi için talimat verdi



Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem ilçenin hem de kent merkezinin ihtiyaçlarına cevap verecek önemli yatırımlarının yapım süreçleriyle yakından ilgileniyor. Başkan Tütüncü, son durumlarını görmek, varsa eksikliklerini gidermek amacıyla bu yıl içerisinde temeli atılan ve bir kısmı bitme aşamasına gelen 11 ayrı vizyon projeye inceleme gezisi düzenledi. İnceleme gezisine Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ile Fen İşleri Müdürü Ali Aslan da eşlik etti. Sabah 09.00'da başlayan yatırım gezisinin ilk durağı Dokuma Fabrikası içerisindeki 70 dönümden oluşan ve tamamlanmak üzere olan park düzenlemesi oldu. 


TİTİZLİKLE İNCELEDİ 

Tütüncü ve beraberindeki heyet, daha sonra sırasıyla açık yüzme havuzu ve sosyal tesisleri, Çelebi Sultan Mehmed Camii, şefkat ve huzur evi, belediye hizmet atölyeleri, semt spor sahası, macera parkı ile çok amaçlı spor salonu yatırımlarını denetledi. İnceleme gezisi, akşam 17.00'de belediye sağlık merkezi ve belediye arşiv binası inşaatlarının denetlenmesiyle sona erdi. Başkan Hakan Tütüncü, denetleme sırasında tesislerin inşaatlarını yapan yüklenici firmaların yetkililerinden bilgi aldı; gördüğü eksikliklerin giderilmesi için gerekli uyarıları yaptı. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön