18 / 04 / 2024

Kepez'de Vakıf Zeytinliği cazibe merkezi olacak!

Kepez'de Vakıf Zeytinliği cazibe merkezi olacak!

Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ruhi Alpagot ve Halil Bülbül'ün de hazır bulunduğu ziyarette Tütüncü, Kepez Belediyesi ile ATB'nin geçen 5 yıl içerisinde önemli çalışmaları olduğunu belirtti.



Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ruhi Alpagot ve Halil Bülbül'ün de hazır bulunduğu ziyarette Tütüncü, Kepez Belediyesi ile ATB'nin geçen 5 yıl içerisinde önemli çalışmaları olduğunu belirterek, "Birlikte Kepez'in kazanmasına yönelik sosyal çalışmalarımız oldu Kepez'de tarım alanları önemli bir yer tutuyor. Borsamızın tarımla ilgili yaptığı çalışmalara destek olduk, olmaya da devam ediyoruz" diye konuştu. 


Modern bir şehirde sivil toplum kuruluşlarıyla yerel yönetimlerin ilişkilerinin üst düzeycje olmasının şehre değer kattığını söyleyen Tütüncü, "Biz de STK'larla birlikte hareket edip, birlikte yol yürümeyi kendimize düstur edindik. Bu dönem de inşallah birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalarımız devam edecek. Bizim beraberliğimizde kazanan Kepez, kazanan Antalya olacak" diye konuştu. Hakan Tütüncü, Vakıf Zeytinliği'nin Antalya'nın en önemli yeşil alanı olduğunu ve Kepez belediyesi sınırlarında bulunduğunu belirterek, Antalya Ticaret Borsası'nın inisiyatif alıp bölgeyi sahiplenmesinin önemine dikkat çekti. 


VAKIF ZEYTİNLİĞİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK 


Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Kepez Belediyesi ile sağlıklı ve üretken bir ilişki içerisinde olduklarını belirterek, yürütülen ortak projelerle Antalya'ya katkı sağlandığını söyledi. Çandır, "Antalya'ya pozitif katkı sağlayan herkese elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Birlikte hareket ederek bir şeyleri olgunlaştırmanın hazzı çok farklı bir duydu. El birliğiyle Vakıf Zeytinliği'ni Antalya'ya kazandırdık. Vakıf Zeytinliği,' hem yeşil dokusuyla hem de Antalya'daki kurumların birlikte hareket ederek oluşturdukları bir yapının simgesi. 

İmar planının tamamlanmasıyla Vakıf Zeytinliği'ni Antalya'ya gelen herkesin görmek istediği bir cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Birlikte hareket edebilirsek pozitif değer üretebiliyoruz. 

Kepez Belediyesi ile bu işbirliğinin devamını diliyorum" diye konuştu. 


Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçilen Hakan Tütüncü'yü kutlayan Çandır, BAGEV olarak ATB olarak kurumsal işbirliğinin sürmesini diledi. 


Akdeniz Belediyeler Birliği ile birlikte proje üretip hayata geçirme arzusunu da paylaşan Çandır, "Gelişen dünyada yerel yönetimler, çöpü toplayan, yolu yapan, suyu getiren yapının ötesine geçti. Ekonomik kalkınmada da yerel yönetimlerin önemli yeri var. İş dünyası ve yerel yönetimler bölgemizdeki insanlara iş, aş sağlamak için, kentin marka değerini artırmak için birlikte çalışacaklar" diye konuştu. Çandır, Tütüncü'yü 22-26 Ekim tarihlerinde EXPO Center'da yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) davet etti. 


Antalya Gerçek Akdeniz


Geri Dön