19 / 04 / 2024

Kepez'e modern hayvan pazarı geliyor!

Kepez'e modern hayvan pazarı geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan hayvan pazarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.



Çamlıca Mahallesi'ndeki 45 bin 440 metrekare ve 930 metre çevre uzunluğuna sahip alana inşa edilen hayvan pazarının, Kurban Bayramı'nda hizmete açılması hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin zemin düzleme çalışmalarının ardından, elektrik, su ve sulama sistemleri için altyapı çalışmalarında sona gelindi.


Bünyesinde hem çobanların, hem hayvanların, hem de alıcıların her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek konaklama yeri, duş ve tuvalet alanları, zabıta noktası, mescit gibi alanların yer alacağı hayvan pazarında, Antalyalıların bu yöndeki ihtiyaçları karşılanmış olacak.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede tek bir noktada canlı hayvan satışı yapılması için hayvan pazarı yapma kararı aldıklarını vurguladı. Başkan Tütüncü, "Hem esnaf güçlük çekiyor, hem de vatandaşlarımız çeşitli problem yaşıyor. Antalyalıların sorunsuz şekilde kurbanlığını alabileceği nezih, modern bir tesisi Antalya'ya kazandıracağız. Tesisle ilgili çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.



Hürriyet 


Geri Dön