26 / 04 / 2024

Kepez'e Sosyal Yardım Merkezi inşa ediliyor!

Kepez'e Sosyal Yardım Merkezi inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesinde inşaatı hızla devam eden Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceledi.



Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Teknikten sorumlu yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürlüğü ekibiyle birlikte şantiyeye gezi düzenlediler.   Teomanpaşa Mahallesindeki Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceleyen Başkan Tütüncü, binanın temelinden çatısına kadar her ayrıntıya dikkat etti. Tütüncü, Osmanlı izlenimleri olan modern yapının dış cephesini de özellikle zaman ayırdı. Zemin üstüne 2 katlı yapıyı süsleyen çinilerin değiştirilmesini isteyen Tütüncü, dış cephedeki 2 farklı çininin birbirine daha uyumlu olması için çabaladı.


Belediyesinin önemli faaliyet alanlarından sosyal belediyeciliğe ilişkin uygulamaların tek merkezde toplanması için yapıyı inşa ettiklerini açıklayan Tütüncü, böylelikle sosyal çalışmaların da kurumsallaşabileceğini söyledi. Belediyenin sağlık hizmetlerini kurumsallaştıracak olan hizmet binası gibi bu yapının da sosyal yardım faaliyetlerini kurumsallaştıracağını belirten Tütüncü, “En önemli önceliğimiz halk için üretilen tüm hizmetlerimizin kurumsallaşması. Sıcak bir yuva olacak binamızın yıl sonunda hizmete girmesini hedefliyoruz” açıklamasını yaptı. 


Milliyet 


Geri Dön