24 / 04 / 2024

Kerem Göğüş'e emlak çetesinden şantaj!

 Kerem Göğüş'e emlak çetesinden şantaj!

İş adamı Kerem Göğüş büyük bir kumpasa düşürüldü. Emlak çetesi, yalan haberlerle bunaltmaya çalıştığı iş adamından 2 milyon dolarlık rezidans daire istedi.



Oyuncu Wilme Elles'in sevgilisi iş adamı Kerem Göğüş'e 2 milyon dolarlık şantaj yapıldığı savcılık soruşturmasında ortaya çıktı. İş adamı Kerem Göğüş'ün ses getiren reklam kampanyası ile tanıttığı 'Trend Residence Taksim' ve Fulya projelerinin açıklanmasından sonra harekete geçen büyük bir emlak çetesi, "Şirketiniz hakkınızda kötü haberler çıkartırız" diyerek bir milyon dolar karşılığı daire istedi. Göğüş tarafından bu istekleri geri çevrilen çete, akıl almaz yollar ile projeler hakkında şirketi karalayıcı bir organizasyon yapmaya başladı. 


ÇETE SATIN ALDI 


Emlak çetesi ilk olarak Göğüş Yapı A.Ş. bünyesinde 'Bilişim Departmanı'nda çalışan K.C. ile müşteri bilgilerini kendilerine satması konusunda anlaştı. Kerem Göğüş tarafından şirketin ticari bilgi ve belgelerini satan K.C. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İsim ve iletişim bilgileri alınan müşteriler teker teker aranarak, "Dolandırıldınız" diye telefon açıldı. Müşteriler, daha önce Göğüş'e şantajla tehdit eden A.B.'nin avukatına yönlendirildi. Bağlantılı oldukları gazetecilerin yayın organlarında çıkardıkları yalan haberler sonrası Kerem Göğüş'ü arayarak yeni isteklerde bulundular.


ÜNLÜ İSİMLERLE ALGI 


'Trend Residence Taksim' ve Fulya projelerinden rezidans daire bakmak için satış ofislerine giden Megastar Tarkan ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimler, çete üyelerinin çıkarttıkları yalan haberlere malzeme edildi. Karalama kampanyasında Göğüş'ün sevgilisi ünlü oyuncu Wilma Elles'in de ismine yer verildi. Yalan haberleri yayınlatan çete, Göğüş'e ikinci defa tehdit etti. Ancak tehditlere boyun eğmeyen Kerem Göğüş, tarafından savcılığa şikayet edildi. Suç duyurusu sonrası büyük kumpas ortaya çıkarıldı. Kerem Göğüş, yaptığı inşaatlarda hiçbir sıkıntı olmadığını ve daire sahiplerine tapularının verilmeye başlandığını söyledi.


Takvim 


Geri Dön