29 / 03 / 2024

Kertenin Türkiye'de 3 otel açacak!

Kertenin Türkiye'de 3 otel açacak!

İrlandalı yatırım fonu Kertenin hissedar olduğu Cloud 7 Ataköy Marina Otel, Bakırköy'de faaliyete geçti. Cloud 7 Ataköy Marina Otel CEO'su Marloes Knippenberg, Türkiye'de 3 ya da 4 otel daha açmayı planladıklarını kaydetti.



YABANCI yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi hız kesmiyor. Son olarak sağlık, gayrimenkul danışmanlığı, tekstil ve enerji alanlarında faaliyet gösteren İrlandalı yatırım fonu Kertenin hissedar olduğu Cloud7 Ataköy Marina Otel, Bakırköy'de faaliyete geçti. Cloud7 Ataköy Marina Otel CEO'su Marloes Knippenberg "Türkiye'yi cok iyi biliyoruz. Türk insanını yakından tanıyoruz. Biz buranın yerlisi olmaya geldik. Türkiye pazarı cok umut vaat ediyor" dedi. Cok küçük bir şirket olarak başladıklarını bugün küresel çapta önemli islere imza attıklarını kaydeden Knippenberg "Biz yatırımcı bir şirketiz. Her fikre açığız. Küçük ve orta ölçekli şirketleri daha da büyütmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


ODA FİYATLARI 55 €'DAN BAŞLIYOR 

Türkiye'de 3 ya da 4 otel daha açmayı planladıklarını kaydeden Knippenberg "Bulut insanlara her zaman huzur verir. Mutluluktan bulutların üzerine çıkmak diye bir deyim vardır. Biz odanızda bulutların üzerine çıkın diyoruz. Oyüzden Cloud 7 ismini koyduk" ifadelerini kullandı. "Türkiye'den sonra Dubai ve İsrail'de de otellerimiz olacak" diyen Knippenberg sözlerine söyle devam etti: "2 yıl içinde küresel ölçekte 16 otel açmayı planlıyoruz. Otelimizde 46 oda var. Oda fiyatlarımız 55 Euro'dan başlıyor 130 Euro'ya çıkıyor."


Star




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yenilikçi ve bağımsız otel zinciri Cloud.7 Hotels, 'akıllı ev' konseptindeki ilk otelini kozmopolit ve hareketli metropol İstanbul'da açtı. 


Cloud.7 Hotels CEO'su Marloes Knippenberg'in de katılımıyla dün gerçekleşen ve tüm gün boyunca devam eden kutlama organizasyonunda davetliler otelin 7 farklı odasında ve terasında gerçekleşen özel etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. 


Cloud.7 Ataköy Marina, uygun bir bütçeyle, modern bir tasarım ve tarzı bir arada arayan, aynı zamanda da şehri gerçek bir yaşayanı gibi deneyimlemek isteyen günümüzün dinamik ve dünyaya meraklı gezginleri için tasarlandı. 




Ceren KUMBASAR/Cumhuriyet


Geri Dön