26 / 04 / 2024

Kesintisiz deniz manzaralı daireler Rotamavi'de!

Kesintisiz deniz manzaralı daireler Rotamavi'de!

APG İnşaat Yatınm'ın Kartal' da hayata geçirdiği Rotamavi projesine konut alıalan büyük ilgi gösteriyor.



Kesintisiz deniz manzarasına hâkim bir konumda yükselen projede daireler lansman dönemine özel 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla yatırımcıya sunuluyor. 


İnşaat sektöründe bugüne dek onlarca başarılı projeye imzasını atan Arkon İnşaat'ın sahibi Murat Kalsın, Ferhat Kalsın ve Serhat Kalsın'ın girişimiyle kurulan APG İnşaat Yatırım, Kartal'da Rotamavi projesini hayata geçiyor. 120 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Rotamavi projesi, kesintisiz deniz ve adalar manzarası hakim. E-5 Otoyolu'nun yakınında ve TEM - Şamandıra Kartal bağlantı yolu üzerindeki konumu üe bölgenin en değerli noktasında yer alan proje lansman dönemine özel ayrıcalıklar sunuyor. Estetik mimarisiyle bölgede öne çıkan Rotamavi'de 188 konut ve 5 ticari ünite yer alıyor. 


Projede dairelerin peşin fiyatlan lansman dönemine özel olarak 239 bin TL'den başlarken, Kartal bölgesine ve proje donatılarına kıyasla fiyatlar son derece ekonomik seviyelerde tutuluyor. 


TAMAMI DENİZ MANZARALI VE GÜNEY CEPHELİ DAİRELER 

Kesintisiz deniz ve adalar manzarasına hâkim bir noktada konumlanan projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan 4 tip daire seçeneği sunulurken, bahçeli büyük teraslı daireler ile özel loft daireler de yer alıyor. Rotamavi maksimum kullanılabilirlik sağlayan, tamamı güney cepheli daire seçenekleriyle de konut projelerinden aynşıyor. 


Tüm dairelerin deniz manzarasına cepheli olduğu projede 1+11er 62 ile 80 metrekare, 2+1'ler 90 üe 123 metrekare arasında değişirken, 3+1'ler 153 metrekare ve 4+1'ler 280 metrekare büyüklüklere sahip. 1+1 loft daireler 115 metrekare, 2+1 loft daireler 143 üe 158 metrekare, 3+1 loft daireler 278 ile 347 metrekare ve 4+1 loft daire ise 280 metrekare büyüklüğünde. 


AVANTAJLI ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR 

Cazip ödeme planları sunulan projede 36 ay vadeye faizsiz taksitlendirme imkânı sağlanıyor. Devlet desteğiyle başlatilan tarihî kampanyayı kendi girişimleriyle Rotamavi projesinde de uygulayan APG İnşaat Yatırım, 120 aya kadar yüzde 0,70 faiz oranıyla kredilendirme fırsatı sunuyor. Rotamavi projesi %1 KDV ayrıcalığıyla da lansman fiyatındaki büyük fırsata önemli bir avantaj daha eküyor. 

Teslimlerin hızlı bir şeküde yapılacağı projenin tamamında yaşam 2017'nin Eylül'ünde başlayacak. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön