19 / 04 / 2024

Keten İnşaat sektördeki 38.yılını kutluyor!

Keten İnşaat sektördeki 38.yılını kutluyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.



Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.

Butik inşaat anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun prestijli projeler inşaa eden, üstün kalitede lüks konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katan Keten İnşaat, sektörde 38 yılı geride bıraktı.


Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 38 yıllık iş deneyimiyle Nişantaşı, Ulus, Şişli, Etiler ve Bağdat Caddesi civarında butik proje ve lüks konutlar inşa ettiklerini belirterek, “38 yıldır yaptığımız her projenin başındayız, arkasındayız. Biz 38 yıldır ev sahiplerimize her zaman kazandırıyoruz” dedi.


Butik inşaat yaptıklarının altını çizen Selahattin Keten, farklı istek ve beklentileri yerine getirdiklerini söyledi. Keten, “Kentin dokusuna uygun kentsel dönüşüm yapıyoruz. Eski dokuyu koruyoruz. İnsanlar binalarıyla büyük bir bağ kuruyorlar. Örneğin, müşterilerimizden biri eski binasındaki 60 yıllık kapıyı yeni binasında kullanılmasını istedi. Bunun gibi daha birçok istek var. Biz de bu istekleri yerine getiriyoruz. Bu tür hizmetlerle de sektörde farklılaşıyoruz” dedi.


Sadece bina değil güven de inşa ediyor

Sadece bina değil güven de inşa ettiklerini söyleyen Selahattin Keten, eski binaları Keten İnşaat güvencesi ile yeniden projelendirdikleri konut sahipleriyle uzun yıllara dayanan dostluk ilişkileri kurduklarını belirtti. Keten, “İlkelerimizden ve değerlerimizden asla ödün vermeden, inşaat sektöründeki deneyim ve bilginin getirdiği uzmanlıkla, örnek gösterilen projelerle marka olmanın gururunu yaşıyoruz. İş disiplini, kısa sürede iş bitirebilme, konut projelerimizde alternatif sunma, kişiselleştirilebilir iç tasarımlar, müşteri odaklı hizmet anlayışımızla sektördeki farklılığımızı ortaya koyuyoruz” diye konuştu.


Ücretsiz iç mimari hizmeti

Ücretsiz iç mimari hizmeti sunduklarını da bildiren Keten, “Biz her projemizin temelinden çatısına üç yıl garanti veriyoruz. Her projemizi en son deprem yönetmeliğine göre inşa ediyoruz. Şu anda 23 şantiyede çalışmalarımız devam ediyor. Köklü geçmişimizden aldığımız güç ile farklı, yenilikçi ve sürdürülebilir temelleri üzerine kurduğumuz çalışma anlayışımız ile müşterilerimizin isteklerine cevap veren, empatiyle hareket eden, sinerji yaratan, müşteri odaklı çalışan profesyonel bir ekip ve işbirliğiyle kente değer katan yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.


Şu ana kadar daire sayıları 10-30 arasında değişen 100’ün üzerinde binayı yenileyen Keten İnşaat’ın semt dokusuna uygun olarak gerçekleştirdikleri projelerini http://keteninsaat.com.tr/ adresinden görebilirsiniz.


Geri Dön