24 / 04 / 2024

Keten İnşaat ve Anka Yapı, İnşaat Mühendisi arıyor!

Keten İnşaat ve Anka Yapı, İnşaat Mühendisi arıyor!

Keten İnşaat ve Anka Yapı, İnşaat Mühendisi arayışında. Taksim AKM'yi yapan Yeni Yapı-Taca Ortak Girişimi, Elektrik Mühendisi arıyor. Eskidji ve Remax Sahil Beylerbeyi de Gayrimenkl Danışmanı işe alacak. İşte haftanın iş fırsatları...



Keten İnşaat, İnşaat Mühendisi arıyor


İnşaat Mühendisliği mezunu, en az 5 yıl deneyimi olan ve konusu ile ilgili programlara hakim, betonarme yapılarında tecrübeli ayrıca İngilizce dil bilgisi olan İnşaat Mühendisi arayan firma, aynı zamanda Eyüp ofiste görev alabilecek santral operatörü bayan eleman arıyor.


Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 0 533 594 12 37 ya da 0 532 746 95 39 numaralı telefondan 

Semiha Birinci ile görüşebilirler.


Anka Yapı, İnşaat Mühendisleri arıyor


Anadolu Yakasında ikamet eden statik projesi çizebilecek İnşaat Mühendisleri arayan firma için iletişim bilgileri şöyle; [email protected] ve 0 216 311 53 98 faks numarası ile irtibat sağlayabilirsiniz.


Yeni Yapı-Taca Makine Mühendisi arıyor

Yeni yapı-Taca ortak girişimleri sonucu Atatürk Kültür Merkezi inşaatında çalışmak üzere Makine Mühendisi ve Elektrik Mühendisi aranıyor. 


Adaylarda aranan özellikler en az 10 yıl iş deneyimine sahip ve hak ediş,bayındırlık mevzuatlarına hakim olması olarak belirtiliyor. 


Makine Mühendisliği için Ref:MAKMUH, Elektrik Mühendisliği için ise  Ref:ELKMUH referans kodlarını belirterek [email protected] adresine özgeçmişleri göndermeleri yeterli olacaktır.


Eskidji Gayrimenkul, Danışmanlarını arıyor


Eskidji Gayrimenkul, Bağlıca,Ümitköy ve Hoşdere ofislerinde çalışabilecek gayrimenkul danışmanlar arıyor.

 

Tecrübesinin olup olmamasına bakılmaksızın sektöre ilgi duyan, askerlik sorunu olmayan, üniversite mezunu ve gayrimenkul sektörüne ilgi duyan adayların başvuruları değerlendirilecek olup adayların B sınıfı ehliyeti olması ve aktif araç kullanıyor olmasına dikkat ediliyor.


Başvuruda bulunmak isteyen adaylar www.kariyer.net adresi üzerinden 849834 numaralı ilana Cv gönderebilirler.


Dream Home Mimar ve İç Mimar arıyor!


Dream home, Çiftehavuzlar’da çalışabilecek, en az 3 yıl deneyim sahibi, Autocad uygulamalarını bilen ve çok iyi derecede İngilizce dil bilgisi sahibi olan mimar ve iç mimar arıyor. 

İlgili adayların CV’lerini [email protected] adresine ya da 0 216 478 64 83 numaralı faksa fotoğraflı olarak iletmeleri tercih ediliyor.


Haliç Kongre Merkezi Teknik Müdür arıyor


Haliç Kongre Merkezi’ne Makine Mühendisi olan ve benzer konumlarda, işlerde çalışmış, 10 yıl tecrübeli ve çok iyi derecede İngilizce bilen Teknik Müdür aranıyor. Başvurular için [email protected] adresine özgeçmiş gönderilebilinir.


Remax Sahil Beylerbeyi, Gayrimenkul Danışmanı arıyor


Remax, sahil ofisinde çalışabilecek, hedef odaklı, ekip çalışmasına yatkın Gayrimenkul Danışmanlarını arıyor. İlgilenen adaylar www.kariyer.net adresi üzerindeki 551833 numaralı ilana başvuruda bulunabilirler.


Gül Mobilya Dekorasyon İç Mimar arıyor


Gül Dekorasyon'un İç Mimar olarak aradığı adaylarda aradığı özellikler sırası ile şu şekilde belirtiyor: İngilizce dil bilgisi yeterli düzeyde olacak, diksiyonu düzgün, müşteri portföyü olan, çizim ve iş alımları 

konusunda deneyimli, fiyatlandırma konusuna hakim. 


İlgili adaylar Ref. Kodu olan 21951 ile www.kariyer.net adresinden 841220 numaralı ilana CV gönderebilirler.


Yapıkur Yapı Denetim, Yapı Kontrol elemanı arıyor


Ankara’da ikamet eden, İnşaat Mühendisi ya da Mimar, yeni mezun ya da emekli, part time çalışabilecek yapı kontrol elemanı aranıyor. Denetçi belgesi zorunlu kılınmıyor. İlana başvuruda bulunacak adaylar www.kariyer.net adresi üzerinden 836390 numaralı ilana başvuruda bulunabilirler.


Natura Alüminyum Yapı Teknolojileri, Mimar arıyor


İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Natura Alüminyum, cephe giydirme sektöründe, teklif ve projelendirme departmanında çalışabilecek Mimar arıyor.


Mimarlık fakültesi mezunu, Autocad programına hakim, İngilizceyi anadili gibi kullanan ve Anadolu Yakasında ikamet eden Mimarların başvuruda bulunması bekleniyor.

www.kariyer.net adresi üzerinden 839869 numaralı ilana MIMAR01 referans kodu ile CV gönderebilirsiniz.


Ermit Mühendislik İnşaat, Şantiye Şefi arıyor


Kars, Ardahan, Çıldır şantiyelerinde çalışmak üzere şantiye şefi arayan Ermit Mühendislik adaylarda aradığı özellikleri şu şekilde sıralıyor: İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu, karayolları ve BSK konusunda deneyimli, Autocad programına hakim, en az 5 yıl tecrübesi olan adaylar.


Başvurular için www.kariyer.net adresi 828652 numaralı ilana cv gönderebilirsiniz.


Dal Mühendislik Grubu, yurtdışı ve İstanbul şantiyeleri için elemanlar arıyor


Dal Mühendislik Grubu, endüstriyel tesis inşaatlarında ve çimento fabrikası mekanik montajında tecrübeli Şantiye Müdürleri, makine ve çelik kons.montajında tecrübeli Montaj Şefleri, siklon ve gaz borusu imalatlarda tecrübeli Saha İmalat Sorumlusu Makine Mühendisi ve Makine Teknikeri, makine montajında tecrübeli Harita Teknikeri ile Topoğraf aranıyor.


Bu adaylarda yurtdışı seyahat engeli olmaması ve iyi derecede Rusça-İngilizce bilmeleri tercih edilecektir.

İstanbul Ofisinde de görev alabilecek Proje Koordinatörü, Tasarım Departmanı Tesis Tarım, Makine Tasarım Mühendisi, Proje Sorumlusu, Lojistik Departmanına Yönetici aranıyor.


İlgili adayların [email protected]’ a ya da 0 212 639 99 08 numaralı faksa cv göndermeleri yeterli olacaktır.


Alacalı İnşaat Sanayi İnşaat Teknikeri arıyor


Alacalı İnşaat, İstanbul dışı şantiyelerinde görev alabilecek Şantiye Şefi arıyor. İyi derecede İngilizce dil bilgisi aranan adaylarda ince işlerde tecrübeli olmasına dikkat ediliyor.


Tekirdağ tesislerinde görev alabilecek Kalite Kontrol Şefi, Topoğraf ve İnşaat Teknikeri aranıyor.  Adayların, Prefabrike betonarme üretiminde 1 ile 5 yıl arası deneyimli olması yeterli görülüyor.

İstanbul Merkez ofiste görev alacak Mimar’da arayan Alaca İnşaat, iyi derecede Autocad programını bilen, proje deneyimi en az 3 yıl olan Mimar adaylarına dikkat edecek.


Adaylar cv’lerini fotoğraflı bir şekilde faks ya da e-mail yolu ile gönderebilirler. Ön yazı olarak ise başvuruda bulunacakları görev için referans kodunu yazmaları gerekiyor aksi takdirde kod belirtilmeyen cv’ler dikkate alınmayacak.


Şantiye Şefi: Ref.01

Kalite Kontrol Şefi: Ref.02

İnşaat Teknikeri: Ref.03

Topoğraf: Ref.04

Mimar: Ref.05


Alaca İnşaat iletişim bilgileri

Faks: 0 212 446 34 53

E-mail: [email protected]


Promer Müşavirlik Mühendislik İnşaat Mühendisi arıyor


Ankara’da ikamet eden adayların endüstriyel çelik veya betonarme yapıların tasarımı konusunda deneyimli olmasına dikkat edilecek olup mesleki bilgisayar programlarına da hakim olmasına özen gösteriliyor. 


İlgili adaylar 0 312 235 76 31 numaralı faksa ya da [email protected] adresine cv gönderebilirler.


Sem Mimarlık, İnce Yapı Şefi arıyor


Üst segment projelerinin şantiyelerinde görev alabilecek, mimar ya da inşaat mühendesliği mezunu İnce Yapı Şefleri arayan Sem Mimarlık için başvuruda bulunacak adaylar cv’leri [email protected] adresine gönderebilirler.


Altınyıldız Uzay Sistemleri İnşaat Mühendisi ve İnşaat Teknikeri arıyor


İTÜ, ODTÜ, BÜ, YTÜ İnşaat bölümü mezunu, uzay sistem çelik konstrüksiyon dizayn ve hesabını bilen ya da öğrenme isteklisi, mesleki bilgisayar programlarının çok iyi derecede bilen ve İstanbul Nişantaşı merkez ofiste görev alabilecek statik hesap yapabilecek inşaat mühendisi aranıyor.

Ayrıca fabrika, hangar gibi betonarme aplikasyon yapıları çizebilecek, mesleki bilgisayar programlarını iyi kullanabilen, meslek yüksekokul mezunu ya da fakülte mezunu ve konusunda en az 3 yıl deneyimli İnşat Teknik Ressamı aranıyor.


İlgili adaylar www.altinyildiz.com adresinden daha detaylı bilgileri bulabilecekleri gibi  0 212 258 81 09 numaralı faksa ya da [email protected] adresinden başvuruda bulunabilirler.


İlknur Ekelik / emlakkulisi.com


Geri Dön