25 / 04 / 2024

Keten İnşaat, yaşamı inşa ediyor!

Keten İnşaat, yaşamı inşa ediyor!

Selahattin Keten'in lüks konut projeleriyle Nişantaşında marka olan şirketi Keten inşaat, butik inşaat pazarında iddialı yerini koruyor. Nişantaşı başta olmak üzere istanbul'un farklı bölgelerinde semt dokusuna uygun binalar inşa ediyor



NİşžANTAşžININ BAşž MİMARİ KETEN İNşžAAT, LÜKS KONUT PROJELERİYLE KENTE DEĞER KATIYOR.

Selahattin Keten'in lüks konut projeleriyle Nişantaşında marka olan şirketi Keten inşaat, butik inşaat pazarında iddialı yerini koruyor. Nişantaşı başta olmak üzere istanbul'un farklı bölgelerinde semt dokusuna uygun binalar inşa ederken, eski binaları yıkıp yeniden inşa ettiklerini söyleyen Keten inşaat yönetim kurulu Başkam Selahattin Keten, başarılarının temelinde güven ve kalitenin olduğunu vurguluyor.
 
HIZLI VE KALİTELİ ÜRETEREK YAşžAMA DEĞER KATAN KETEN İNşžAAT, DEPREME KARşžI KORUMA KALKANIDIR.

Keten inşaat 'Güvenli yaşam alanları yaratıyoruz' derken bir konut satın almak ya da kiralanmak istendiğinde, istanbul'daki deprem gerçeğini dikkate almak artık bir zorunluluk olduğunu önemle vurguluyor. Selahattin Keten müşterileriyle binanın zemin etüt raporu ve statik projesini de paylaşarak sektörde oluşturdukları güvenle bina yapımına başlamadan daire satabiliyor.Ugili standartlara, teknik şartnamelere, idari ve mevzuat şartlarına, inşa tekniklerine ve sanatına, deprem yönetmeliğine uymak Keten inşaatın Kalite politikasıdır diyor.

KETEN İNşžAAT SELAHATTİN KETEN, FARKLILIĞI İLK BAKIşžTA HİSSETTİREN, SIRADIşžI çİZGİLERLE KONFOR VE ESTETİÄžİ YORUMLAYAN PROJELERİ SİZLERLE BULUşžTURUYOR.

Nişantaşı başta olmak üzere Etiler, Arnavutköy, Bostancı, çamlıcada devam eden ve İstanbul dışında Balıkesir ve Bodrumda başlayacak olan butik otel projelerimiz var. Biten, başlayan, devam eden tüm konut projelerimizin hem dış cephe hem de iç mimarisini titizlikle çalışıyoruz. Bina cephesinden tutun, bina girişleri, asansör aydınlatma sistemleri, özel tasarlanmış kapı kolları, yüksek kalite doğal taş uygulamaları, kişiselleştirilebilir iç tasarımlarla herkesi hayran bırakan, enerjisi yüksek, temasal, renksel, stilsel uyumu her detayında yakalayan, loft çizgilerin hakim olduğu şık detaylarla bölgeye ait tipik özellikler taşıyan yapılarla Keten inşaat sanatını konuşturuyoruz.

34 YILDIR SEKTÖRDE KETEN İNşžAAT OLMANIZIN YANI SIRA İSMİNİZLE MÜşžTERİLERE GÜVEN VEREN BAşžARILI BİR MÜTEAHHİT OLARAK 2011 YILINDA KETEN İNşžAATIN SEKTÖRDEKİ ROLÜNÜ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ

İnşaat sektörü, sadece yapının üretimi olarak algılanmamak. çevreyle dost,sosyal sorumluluk taşıyan, sosyal yaşama, toplumsal yapıya doğrudan etki eden, saydam ve sürdürülebilir üretim anlamına gelmektedir. Bizde bu tanıma uygun bir şirket olarak son yıllarda sektörde hızla gelişen şirketler arasında yerimizi aldık. Müşteri memnuniyetini ve önemini vurgulayan Keten, 'Kaliteli,konforlu konut sadece kaliteli malzeme seçimi ile değil aynı zamanda nitelikli işçilerle mümkündür. Sektördeki ayrıcalıklı duruşumuzu sadece konut yapıp satarak değil, satış sonrası müşteri memnuniyetini sağlayarak koruyoruz. Müşterilerinizden gelen her talebe karşılık veriyoruz' dedi. Selahattin Keten, inşaat pazarının 2011 ve 2012 yıllarının yanı sıra önümüzdeki 10 yılda dünyanın en hızlı büyüyen pazarlarından biri olmasını beklerken Keten inşaat olarak gayrimenkul sektörünün büyüme rakamlarına ciddi katkımız olacaktır dedi..

KETEN İNşžAAT, ULUSLARARASI NORMLARDA, çEVREYİ VE DOĞAL KAYNAKLARI KORUYUP GÖZETEN ANLAYIşžLA MODERN AMA TARİHİ SELAMLAYAN KONUT PROJELERİYLE YÜKSELİYOR.

KETEN RESİDENCE:

Keten Residence ile yaşam standartlarınız yükselecek.

çok yatanda Keten İnşaat, uluslar arası standartlarda inşa edilecek olan, toplam 30 bin 850 metre kare inşaat alanına sahip, 132 adet residence daireden meydana gelen Keten Residence, çok amaçlı tenis kotu, basketbol ve voleybol sahası, yarı açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, çok amaçlı fitness ve aerobik salonu, sinema odaları, dünyaca ünlü markaların yer alacağı alışveriş birimleri, sauna, masaj, dinlenme salonları ile restoran, cafe, bar, kuru temizleme ve vale servisi gibi olanaklarıyla beklentilerinizin tam karşılığını bulacaksınız.

KETEN çAMLICA KONAKLARI:

Sizi rahat ettirmek için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Yaşam konseptlerinizin öncüsü Keten inşaat, Keten çamlıca konaklarıyla sunduğu geniş sosyal imkanlar ve yüksek teknolojilerle ev hayatınızın standartlarını kökten değiştiriyor. Uluslararası normlarda çevreyi ve doğal kaynakları koruyan anlayışıyla tarihi selamlayan çamlıcada yeni bir yaşamı hedefliyor. Keten Konakları 430 metrekare kullanım alanına sahip, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. Geniş bahçe ve peyzaj düzenlemelerine sahip olacak Keten Konakları'nda yürüme parkuru, çok amaçlı tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanları da yer alacak.


Geri Dön