24 / 04 / 2024

Keten İnşaat'tan açıklama!

Keten İnşaat'tan açıklama!

Keten İnşaat Yeni Akit Gazetesi'nde 3 Ocak 2015 tarihinde yayınlanan"Sarıgöl'ün kankaları zabıta dövdü" başlıklı haberine istinaden yazılı açıklama yaptı..



3 Ocak 2015 tarihli "Sarıgöl'ün kankaları zabıta dövdü" başlıklı Şişli'de kaçak kat yapıldığı iddiasıyla daha önce mühürlenen "Keten İnşaat" firmasına ait şantiyeye kontrole giden Şişli zabıta ekiplerinin firma görevlileri tarafından darp edildiği belirtilmiştir. 

Müvekkil Keten İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin söz konusu haberde belirtilen inşaat ve darp olayı ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Haberde bahsi geçen inşaat faaliyeti, müvekkil firma ve ortakları ile hiçbir ilişkisi bulunmayan ancak benzer unvan taşıyan başka bir firma tarafından yürütülmektedir. 

Haberde ticaret unvanı tam olarak belirtilmemiş ve bu durum Kamuoyu nezdinde yanılgıya sebebiyet vermiştir. Bu nedenle işbu açıklamamızın yayınlanmasını talep zorunluluğu doğmuştur. Kamuoyuna saygıyla bildiririz. 


Keten inşaat ve Ticaret A.ş. vekili Av. Tülin Kandemir Av. Selim Şengüloğlu Not; Yukarıdaki açıklama mahkeme kararıyla yayınlanan bir açıklama değildir. Gazetemizin "cevap hakkı"na gösterdiği saygı gereği; şu an için herhangi bir kanuni zorunluluk olmadığı halde yayınlanmıştır. 


Yeni Akit


Geri Dön