28 / 03 / 2024

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.



İnşaat sektöründe 38 yıllık deneyim ile çalışmalarını sürdüren, mahalle kültürünü korumak adına semt dokusuna uygun binalar inşa eden Keten İnşaat Ltd. Şti. sektörde imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.

 

Köklü geçmişinden aldığı güç ile farklı, yenilikçi ve sürdürülebilir temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışıyla ev sahiplerinin isteklerine cevap veren ve kente değer katan yaşam alanları kazandıran Keten İnşaat, insanlara, çevreye, yeşil alanlara ve kaybedilen topraklara büyük önem veriyor. Yeşil alanların yok olmaması adına hassasiyetle hareket eden ve bu konuda sosyal sorumluluk projelerine imza atan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, en son “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesini hayata geçirdi. Selahattin Keten, ev sahiplerinin almış olduğu dairenin metrekaresi karşılığında aynı metrekarede ağaç dikimi yapabilmesi için, ev sahipleri adına Tema Vakfı’na bağışta bulunuyor. Keten İnşaat’tan daire alan herkesin daire metrekaresi kadar ormanı oluyor ve ev sahipleri, "Benim bir ormanım var!" diyebiliyor.

 

Keten İnşaat Ltd. Şti. Başkanı ve Tema Vakıf gönüllüsü Selahattin Keten, fidanı toprakla buluşturan “Eviniz kadar ormanınız olsun” düşüncesi doğrultusunda güzel bir Türkiye için ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. 


Geri Dön