26 / 04 / 2024

KFC Antalya Özdilek Park AVM'de açıldı!

KFC Antalya Özdilek Park AVM'de açıldı!

KFC, Türkiye'nin dört bir köşesinde tavuk severlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 16 şehirde şubesi bulunan KFC, 30 Ocak Cuma günü Antalya’daki 4. Türkiye’de ise 93. şubesini Özdilek Park'ta hizmete soktu.



Fast-food devi KFC, Türkiye'nin dört bir köşesinde tavuk severlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 16 şehirde şubesi bulunan KFC, 30 Ocak Cuma günü Antalya’daki 4. Türkiye’de ise 93. şubesini Özdilek Park'ta hizmete soktu.

 

Türkiye’nin önde gelen hızlı servis restoran zinciri KFC'nin %100 taze tavuk etinden oluşan zengin menüsü her yaştan her damak zevkine hitap ediyor. KFC kullandığı ürünlerin tümünün işlenmiş ve dondurulmuş değil, günlük olduğunun ve usta eller tarafından hazırlandığının garantisini veriyor. Her damak zevkine hitap eden zengin menüsü ile farklı lezzet deneyimleri sunan KFC’yi özel kılan en önemli özelliklerinden biri ise 11 baharatlı gizli karışımı.

  

Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye’de ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Muğla, Samsun, Kahramanmaraş Şanlıurfa, Antakya, Balıkesir, Adana, Gaziantep, Antalya ve Mersin olmak üzere 16 şehirde hizmet veriyor. KFC’nin Antalya’da hizmete açtığı 4.şubesi ile Türkiye’deki restoran sayısı 93’e ulaştı.



Geri Dön