19 / 03 / 2024

KG Residence Ataşehir satılık daire!

KG Residence Ataşehir satılık daire!

Firma: KG İnşaat

Proje: KG Residence

20 katlı tek blok halinde yükselen KG Residence Ataşehir satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 68 daireden meydana gelen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...



2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerinden meydana gelen  KG Residence  Ataşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunuyor. KG Residence Ataşehir satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


KG Residence Ataşehir satılık daire!


9 bin 632 metrekare alan üzerinde yükselen KG Residence Ataşehir projesinde toplam 68 adet daire yer alıyor. KG Residence Ataşehir teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi.


İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde yaşama geçirilen KG Residence Ataşehir ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. KG Residence Ataşehir satılık daire hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


KG İnşaat KG Residence Ataşehir fiyat bilgiler için  444 22 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin alanları 100 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin alanları ise 135 metrekare olarak tasarlandı.


KG Residence Ataşehir satılık daire!


Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği KG Rezidans Ataşehir'in sosyal imkanları arasında; oyun parkı, fitness center, kapalı otopark, güvenlik mevcut.


KG Residence Ataşehir adres: Atatürk Mahallesi Estergon Caddesi No: 17 / 6 Ümraniye / İSTANBUL


KG İnşaat KG Residence Ataşehir iletişim

Telefon: 444 22 34

Web adresi: www.kginsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön