25 / 04 / 2024

Kibaroğlu, 22'nci şubesini Evka-1'de açtı!

Kibaroğlu, 22'nci şubesini Evka-1'de açtı!

Yerel market zincirlerinden Kibaroğlu, 22'nci şubesini Kibarım Express olarak Evka-1'de hizmete açtı



Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta çeşitli aktiviteler ve ürün tadımları düzenlendi. Ürün çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra fiyatlarıyla da bölgeye ciddi bir rekabet getireceklerini dile getiren firma sahibi Murat Gin, "25 yıldır sektörde faaliyet gösteren firmamız istikrarlı büyüme ve şubeleşme stratejileriyle ciddi bir oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor.

Mağazalarımızda alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Bugün ayda yaklaşık 500 bin kişi Kibaroğlu'nu tercih ediyor. 5 milyon TL'ye yaklaşan aylık ciromuzla kişi başına düşen satışımız 10 TL'yi buluyor.
Tanıtım çalışmaları sayesinde müşteri sayımızı 750 bine, kişi başı satış miktarını ise 15 TL'ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Gin, depo, araç ve personele dönük ciddi bir altyapının oluşması sonucunda şubeleşmeye hız verdiklerini ve yıl sonu itibariyle 30 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

ÜRÜN LOJİSTİĞİ
Gin, "Öncelikle 3 bin 500 metrekare kapalı alandaki depomuzun yanı sıra soğuk hava tesisi ve yaklaşık 15 aracımızla ürün lojistiğine son derece önem veriyoruz. Bu anlamda ciddi yatırımlar yapıyoruz. Kalitede bütünlüğün sağlanmasına dikkat ediyor, büyüme stratejilerimizi oluştururken bu kriterleri göz önüne alıyoruz" dedi.
Yeni Asır


Geri Dön