23 / 04 / 2024

kibrID MATERIAL mimarların ilk tercihi olmaya aday!

kibrID MATERIAL mimarların ilk tercihi olmaya aday!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.



Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor. İspanyol Apavisa firmasının yeni koleksiyonu Nanoarea 7.0, yeni geliştirilen Bagnato yüzeyiyle iç mekanlar ve ıslak zeminlerde farklılık yaratıyor.


Yenilikçi vizyonu ve beğeni toplayan ürünleriyle mekan tasarımlarında adından sıkça söz ettiren kibrID MATERIAL, iç mekanlara farklı dekorasyon çözümleri sunuyor. Temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa markasının yeni koleksiyonu Nanoarea 7.0 ile zemin ve duvarlar dinamik formlara bürünürken, yüksek kalite teknik özellikleriyle de uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Zemin ve duvarlarda kullanılabilen seramik karolar, Bagnato yüzeyde R10 kaydırmazlık sağlıyor. Adını 7mm kalınlıkta olmasından alan koleksiyon, kahverengi, taupe, beyaz ve siyah renklerden oluşuyor.


Tetris, Mozaik ve 5*5 Mozaik özel kesimleriyle karşımıza çıkan Nanoarea 7.0 serisi, zemin ve duvarlarda çarpıcı etkiler oluşturan detaylarıyla ön plana çıkıyor. Nanoarea 7.0, kolay uygulanması ve dayanıklılığının yanı sıra yüksek kırılma mukavemeti ve kimyasallara karşı dirençli olmasıyla da uzun ömürlü ve pratik bir kullanım sağlıyor. Mağaza, restoran ve otel gibi kurumsal iç mekanlarda kullanıma uygun olan Nanoarea 7.0, konut dekorasyonlarında da mimar ve iç mimarların gözdesi...


Çevreye verdiği önem sayesinde U.S. Green Building Council üyesi olmaya hak kazanan Apavisa, sadece üretim teknolojisiyle değil, tasarladığı özel koleksiyonlarla da farklı şekillerde doğaya hizmet ediyor.


Geri Dön