18 / 04 / 2024

Kıbrıs Royal Sun’da 90 bin TL’ye!

Kıbrıs Royal Sun’da 90 bin TL’ye!

Kuzey Kıbrıs’ın Gazimağusa kentinde hayata geçirilen Royal Sun Residence sunduğu uygun ödeme fırsatları ve 90 bin tl’den başlayan fiyatlarıyla yatırımcılarına tatil gibi bir yaşam imkanı sunuyor.



Kıbrıs’ın en güzel plajı Long Beach’in yanındaki Royal Sun Residence, 90 Bin TL’den başlayan seçenekleri ile 


Kuzey Kıbrıs’ın Gazimağusa kentinde hayata geçirilen Royal Sun Residence sunduğu uygun ödeme fırsatları ve 90 bin tl’den başlayan fiyatlarıyla yatırımcılarına tatil gibi bir yaşam imkanı sunuyor.


Uygun Ödeme Planları


Noyanlar Grup tarafından Kuzey Kıbrıs’ın Long Beach Sahili’nde inşa edilen Royal Sun Residence toplam 70 dönümlük bir arazi alanı üzerinde yer alıyor. Studio, 1+1, 2+1 dairelerin yanı sıra 2+1 ve 3+1 dubleks ev seçenekleri bulunan Royal Sun Residence projesi 7 farklı şekilde tasarlanan konut imkanıyla tüm beklentilere cevap veriyor. Ayrıca Noyanlar Grup ev sahibi olmak isteyenlere 90 bin TL’den başlayan daire fiyatları ile peşinatı kendilerinin belirledikleri esnek ödeme seçenekleri sağlıyor. Projede 1200 TL taksitlerle ev sahibi olmak da mümkün. 


Bölgenin Değerini Arttıran Proje


Royal Sun Residence projesi gün geçtikçe değer kazanan bir gayrimenkul bölgesinin tam ortasında yer almasıyla gelecek için getirisi yüksek bir yatırım fırsatı sunuyor.

Sahil bölgesinin değerini yükselten proje, Long Beach’i doğal güzelliklerin yanı sıra parklar, restaurantlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile bir araya getiriyor.


Geniş Sosyal Donatı Alanı


Denize ve merkeze yürüme mesafesinde bulunan Royal Sun Residence içerisinde barındırdığı havuz, aqua, çocuk oyun alanları, Kid’s Club, fitness, welness & masaj salonu, sauna, teras bar, pool bar, güneşlenme alanları ile dikkat çekiyor. Ayrıca projenin içerisinde 200 kişilik restaurantı, yürüyüş ve bisiklet yolları, site güvenliği, market ve hediyelik eşya mağazası olan büyük bir sosyal donatı alanı bulunuyor. 


Her Yere Yakın Mesafede


Royal Sun Residence Long Beach Sahili’ne ve merkeze yürüme mesafesinde, Mağusa’ya 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Ayrıca Salamis tarihi bölgesine 5 dakika, Bafra otelleri ve turizm merkezine 15 dakika, Karpaz Marina’ya ise 1-1.5 saat sürüş mesafe uzaklıkta yer alıyor.


Noyanlar İstanbul ofisi: 0212 912 0633

www.noyanlarkibris.com



Geri Dön