26 / 04 / 2024

KidZania en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü aldı!

 KidZania en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü aldı!

Türkiye eğlence sektörünün tek yarışması “Shining Star Awards 2014-Eğlence ödülleri” kapsamında, yılın en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü Akasya Acıbadem içerisinde yer alan “KidZania” kazandı.



2014 yılının Mart ayında Akasya Acıbadem içerisinde hizmete giren KidZania’nın başarısı, Atrax Fuarı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Shining Star Awards 2014-Eğlence Ödülleri” ile taçlandı. Edutianment (öğretirken eğlendiren) sektörünün öncülerinden olan KidZania, yaklaşık 10 bin metrekare üzerine kurulu parkında 4-14 yaş arasındaki çocuklara 90 farklı meslek birimini deneyimleme imkanı sağlıyor. İtfaiyecilikten pizza ustalığına, üretim fabrikalarından gizli ajanlığa uzanan geniş mesleklerin yanı sıra; gerçek bir uçak gövdesinden girilen alanda uçuş simülasyonunda pilotluğu yaşama fırsatı da bulan çocuklar; deneyimledikleri meslekler karşılığında yalnızca KidZania’larda geçerli KidZos birimi para kazanarak iş dünyası hakkında fikir sahibi de olabiliyor.  


Sektöre bir katkımız olduğunu görmek bizi çok motive etti


KidZania İstanbul’un “Shining Star Awards 2014-Eğlence ödülleri” kapsamında, yılın en başarılı temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülüne layık görülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen KidZania İstanbul Genel Müdürü Lara Sayınsoy “Parkımız hizmete gireli henüz bir yıl bile olmadan böylesine bir ödüle layık görülmek bizleri çok motive etti. Sektöre bir katkımız olduğunu görmek çok güzel. En değerli varlığımız çocuklarımızın geleceklerine biraz olsun katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.   



Geri Dön